-
Αρχική > Τοπικά νέα > Καστοριά:  Διπλα στους ανθρώπους της παραγωγής ο Γ. Κασαπίδης και η Δ. Κοζατσάνη (φωτογραφίες βίντεο ) 

Καστοριά:  Διπλα στους ανθρώπους της παραγωγής ο Γ. Κασαπίδης και η Δ. Κοζατσάνη (φωτογραφίες βίντεο ) 

Επιτόπια επίσκεψη πραγματοποιήσαν για  ακόμη μια φορά ο Περιφερειάρχης  Δ. Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπιδης συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς  κ. Δέσποινα Κοζατσάνη στα  έργα της Περιφέρειας καθώς και  σε μονάδες του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της Π.Ε Καστοριάς.

Ποιο συγκεκριμένα επισκέφθηκαν την κτηνοτροφική ζώνη της Τοπικής κοινότητας Μεσοποταμίας και μονάδες της περιοχής, καθώς επίσης  και  το πολυβραβευμένο οινοποιείο  Κτήμα Magel.

Οι εν λόγω κινήσεις του Γιώργου  Κασαπίδη και της  Δέσποινας Κοζατσάνη απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι δεν είναι απλά δίπλα με τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα,  αλλά στηρίζουν  στην κυριολεξία τις προσπάθειες των παραγωγών

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ο  ο  Περιφερειάρχης και η Αντιπεριφερειάρχης  προχώρησαν και σε μια συμβολική κίνηση” βάζοντας ένα χέρι βοήθειας στην διαδικασία του αρμέγματος που εξελίσσονταν εκείνη την στιγμή.

 

 

θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks