-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό  Διευθυντή, Ταξίαρχος Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗ επισκέφτηκε ο  Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς (φωτογραφίες )

Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό  Διευθυντή, Ταξίαρχος Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗ επισκέφτηκε ο  Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς (φωτογραφίες )

🔹 O Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ, υποδέχθηκε σήμερα (13-03-2023) το πρωί στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς κ. Ιωάννη Σπυρίδη, καθώς και τα μέλη της.

Κατά την επίσκεψη, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης, αφού ευχήθηκαν στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, καλή δύναμη στο πολυδιάστατο έργο που έχει αναλάβει, έθεσαν ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό.

🔹Από την πλευρά του ο κ. Γενικός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης, δηλώνοντας την πρόθεσή του να σταθεί στους συναδέλφους επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί.
Top
Enable Notifications OK No thanks