-
Αρχική > Ελλάδα > «Είναι τομάρια όλοι τους»: Ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του ξέσπασε και είπε όσα δεν τόλμησε κανείς

«Είναι τομάρια όλοι τους»: Ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του ξέσπασε και είπε όσα δεν τόλμησε κανείς

 Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Οργή, αγανάκτηση, θλίψη και απογοήτευση, νιώθουν οι άνθρωποι που παλεύουν να σταθούν όρθιοι, όταν ακούν τις συνομιλίες του προσωπικού, από το μοιραίο βράδυ του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ανάμεσά τους και ο τραγικός πατέρας που θρηνεί για τις δίδυμες κόρες του και την ξαδέλφη τους.

«Έχω θυμό… Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια! Δεν ξέρουμε στην Ελλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε…», ξεσπά ο πατέρας των διδύμων από το Καστράκι Καλαμπάκας, μιλώντας στο STAR.

«Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή», οργισμένος ο Δημήτρης Πλακιάς, ο πατέρας που θρηνεί για τις δίδυμες κόρες του και την ξαδέλφη τους που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, μετά την αποκάλυψη των νέων ηχητικών ντοκουμέντων από το Πρώτο ΘΕΜΑ και το protothema.gr.

«Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα. Έτυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό, στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει… Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε που θα πάρουμε τα άψυχα, τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια…».

Στο μεταξύ, τους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας σχολίασε και ο αδερφός θύματος, λέγοντας: «Έχω ακούσει πάρα πολλά και έχω αηδιάσει. Και ξέρω ότι δεν υπάρχει σωτηρία. H αλήθεια έιναι ότι ξέρω ότι υπάρχει μια κακή οργάνωση στο όλο σύστημα οπότε δε μου έκανε καμία εντύπωση. Μου φαίνεται τραγικό που οι ίδιοι που δουλεύουν στον ΟΣΕ, βγαίνουν έξω για να απεργήσουν για τα κακώς κείμενα που λίγο – πολύ, οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει. Από τους πάνω, από τα υψηλά στελέχη που υπάρχει απίστευτη διαφθορά, μέχρι το χαμηλότερο στέλεχος – μηχανοδηγό, που κάνει αυτά τα “φακιρικά” που ακούγονται».

https://www.enimerotiko.gr/

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks