-
Αρχική > Διεθνή > Τεράστιος κροκόδειλος κυνηγάει σκύλο που κολυμπάει στον ωκεανό όπως τον καλεί απεγνωσμένα ο ιδιοκτήτης

Τεράστιος κροκόδειλος κυνηγάει σκύλο που κολυμπάει στον ωκεανό όπως τον καλεί απεγνωσμένα ο ιδιοκτήτης

Η Hannah, μια μπλόγκερ του Han and Her Four Guy, έκανε διακοπές στο Umagico στο βόρειο Cape York της Αυστραλίας, όταν κατέγραψε ένα συγκλονιστικό λεπτό σε βίντεο.

Ένας σκύλος ήταν έξω για να κολυμπήσει στη θάλασσα όταν εμφανίστηκε ένας τεράστιος κροκόδειλος και άρχισε να κατευθύνεται κατευθείαν προς το σκυλάκι. Ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου μπήκε στην ακτογραμμή και άρχισε αμέσως να καλεί το κατοικίδιο σκύλο πίσω. «Ξεκίνησε, έλα εδώ!» αναφώνησε ο ταραγμένος ιδιοκτήτης με τα χέρια στο κεφάλι.

Οι περιηγητές σφύριξαν και φώναξαν τον σκύλο μαζί με όλους τους παρακολουθούσαν λαχανιασμένοι.

Από έναν παράγοντα, το κατοικίδιο σκυλί σταμάτησε να κολυμπά και επίσης έκανε όπισθεν για να κοιτάξει τον διώκτη του, ο οποίος βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πίσω του, και αμέσως άρχισε να αγωνίζεται στην ακτή.

ad

«Υπήρχαν περίπου 15 άτομα στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που το παρακολουθούσαν να ξεδιπλώνεται και κάθε άτομο είχε την καρδιά του στο στόμα του», είπε η Hannah στην Daily Mail Australia.

” Οι περισσότεροι από εμάς κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον μετά από αυτό με απόλυτη απογοήτευση και σοκ με αυτό που μόλις είχαμε δει.

ad

” Βλέπεις τον David Attenborough στην οθόνη καθώς και ανησυχείς, αλλά το να το δεις στον πραγματικό κόσμο είναι απολύτως αναστατωμένο. Όλοι ήταν τόσο ευγνώμονες που ήταν ένα ευχάριστο τέλος!»

 

Η Hannah δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook με τη λεζάντα, «Σχεδόν βίωσα μια σφαγή στο ακρωτήριο σήμερα το πρωί. Ένα νεαρό κουτάβι κατοικίδιο παραλίγο να συλληφθεί από έναν κροκό.

«Η καρδιά χτυπούσε καθώς όλοι προσπαθούσαμε να καλέσουμε το κουτάβι πίσω…».

Τα καλά νέα είναι ότι ο σκύλος έφτασε αλώβητος στην ακτή και πήγε και στον ιδιοκτήτη του.

Το βίντεο κλιπ έχει γίνει viral, με χιλιάδες ανθρώπους να σχολιάζουν πόσο κοντά ήταν μια κλήση και επίσης να λένε ότι οι καρδιές τους ανταγωνίζονται μόνο βλέποντας το βίντεο.

Ένα άτομο συνέθεσε, “Sh ** that was close!”.

ad

«Τυχερό κουτάβι», σχολίασε ένας επιπλέον ακόλουθος στον οποίο απάντησε η Χάνα, «λίγο πολύ κοντά για τα γούστα μου και επίσης όχι τόσο χαλαρωτικό νωρίς το πρωί της Κυριακής που είχαμε σκοπό!».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που παρατίθεται παρακάτω και μην παραλείψετε να το μοιραστείτε.

Τεράστιος κροκόδειλος κυνηγάει σκύλο που κολυμπάει στον ωκεανό όπως τον καλεί απεγνωσμένα ο ιδιοκτήτης

Top
Enable Notifications OK No thanks