-
Αρχική > Διεθνή > Παντρεύτηκαν και ζούσαν ένα όνειρο – Τρεις μήνες μετά η 24χρονη νύφη ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό για τον 68χρονο γαμπρό

Παντρεύτηκαν και ζούσαν ένα όνειρο – Τρεις μήνες μετά η 24χρονη νύφη ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό για τον 68χρονο γαμπρό

Ένα ζευγάρι παντρεύτηκε και ζούσε το όνειρό του, με την 24χρονη νύφη να έχει για άνδρα της έναν 68χρονο πολυεκατομμυριούχο, αλλά λίγο καιρό μετά ανακάλυψε κάτι τραγικό για το γαμπρό.

Το κατάλαβε κοιτάζοντας ένα οικογενειακό άλμπουμ όπου αναγνώρισε τον πατέρα της σε μια από τις φωτογραφίες. Κάπως έτσι, κατάλαβε ότι ο ο 68χρονος είναι ο παππούς της.

Τόσο η 24χρονη όσο και ο 68χρονος, που ζουν μαζί στο Golden Beach, στο Μαϊάμι, θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Ο 68χρονος είχε αποξενωθεί από τα παιδιά του όταν η γυναίκα του μετακόμισε και πήρε μαζί και τα παιδιά τους.

Έκτοτε ξαναπαντρεύτηκε και έκανε και άλλα παιδιά, αλλά και αυτός ο γάμος του έληξε άδοξα το 2009. Αφού απέκτησε μεγάλη περιουσία, άλλαξε η ζωή του και τότε γνώρισε την 24χρονη σε ιστοσελίδα για ηλικιωμένους άντρες που αναζητούν την αγάπη.

«Είχαν μια ιστοσελίδα με προφίλ πολλών ελκυστικών νεαρών κοριτσιών. Απλά ένιωσα κάτι παράξενο όταν είδα τις φωτογραφίες της. Ήταν σαν “deja vu” αλλά τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου φαινόταν τόσο οικεία], δήλωσε στη Florida Sun Post.

Οι δυο τους συζήτησαν λίγο μόνο τα οικογενειακά τους, με την 24χρονη να του λέει πως την πέταξε ο πατέρας της από το σπίτι (ο γιος του) επειδή έμεινε έγκυος και έτσι συμφώνησε να μείνει μαζί του.

«Όταν είδα τον πατέρα μου στο άλμπουμ, αισθάνθηκα απόγνωση. Έχω ήδη δύο αποτυχημένους γάμους και είμαι αποφασισμένη να μην έχω και έναν τρίτο. Αισθάνομαι ότι ο δεσμός μας είναι τόσο δυνατός που ακόμα και κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό για να τα παρατήσουμε», δήλωσε από την πλευρά της η 24χρονη.

 

Παντρεύτηκαν και ζούσαν ένα όνειρο – Τρεις μήνες μετά η 24χρονη νύφη ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό για τον 68χρονο γαμπρό

 

Top
Enable Notifications OK No thanks