-
Αρχική > Τοπικά νέα > Η Saga Furs και ο Τρύφων Δίτσιος συνεισφέρουν στις Τουρκικές προσπάθειες ανάκαμψης από τον σεισμό

Η Saga Furs και ο Τρύφων Δίτσιος συνεισφέρουν στις Τουρκικές προσπάθειες ανάκαμψης από τον σεισμό

Η Saga Furs και ο Τρύφων Δίτσιος συνεισφέρουν στις Τουρκικές προσπάθειες ανάκαμψης από τον σεισμό

Η ατμόσφαιρα στην δημοπρασία της Saga Furs ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της πώλησης του Finnraccoon Top Lot. Η εταιρεία είχε αποφασίσει να προσφέρει ένα ποσό ίσο με το διπλάσιο της αξίας πώλησης του Finnraccoon Top Lot στην UNICEF, για να βοηθήσει τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία.

Στην αίθουσα δημοπρασιών, αυτή η ανακοίνωση έγινε δεκτή με ενθουσιώδες χειροκρότημα, και η αξία κάθε γουνοδέρματος στην κορυφαία παρτίδα Top Lot, ανήλθε στα 1.500 ευρώ. Και εχθές, η Saga Furs δώρισε στη UNICEF 18.000 ευρώ, τα οποία εγγυώνται καθαρό πόσιμο νερό για ένα χρόνο σε 54.000 παιδιά ή, εναλλακτικά, ένα χρόνο σχολείο για 1.000 παιδιά.

Το Top Lot αγόρασε η ελληνική εταιρεία Τρύφων Δίτσιος, που θα αποτελέσει μέρος αυτής της προσπάθειας. Μετά την κατεργασία, η εταιρεία θα δωρίσει τα συγκεκριμένα γουνοδέρματα στην Τουρκική Ομοσπονδία Γούνας, η οποία θα δημοπρατήσει το γουναρικό / προϊόν που θα κατασκευαστεί από τα συγκεκριμένα γουνοδέρματα σε φιλανθρωπική εκδήλωση. Ο κ. Yusuf Doganay, Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Γούνας, ευχαρίστησε ήδη τον κ. Δίτσιο και την Saga Furs εκ μέρους της.

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks