-
Αρχική > Διεθνή > Δικαστής άφησε σκύλο ελεύθερο μέσα στο δικαστήριο για να διαλέξει τον αληθινό του ιδιοκτήτη

Δικαστής άφησε σκύλο ελεύθερο μέσα στο δικαστήριο για να διαλέξει τον αληθινό του ιδιοκτήτη

Ένα στιγμιότυπο της εκπομπής “Judge Judy” δείχνει δύο πλευρές να ισχυρίζονται πως έχουν τον ίδιο σκύλο, τον Μπέιμπι Μπόι.

Σε ένα στιγμιότυπο της εκπομπής “Judge Judy” βλέπουμε δύο πλευρές να ισχυρίζονται πως έχουν τον ίδιο σκύλο, τον Μπέιμπι Μπόι.

Η εναγόμενη ισχυρίζεται ότι βρήκε τον σκύλο στο δρόμο.

 

 

 

Η κατηγορούμενη βρίσκεται στα δεξιά, ενώ ο ενάγων στο κέντρο.

Η κατηγορούμενη ήταν μια γυναίκα, που ισχυριζόταν πως βρήκε τον σκύλο στο δρόμο. Ο ενάγων από την άλλη, υποστήριζε  ότι ο σκύλος ανήκει στον ίδιο.

Η εναγόμενη προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, λέγοντας πως ο σκύλος δεν ανήκει στον άντρα, αφού ο κτηνίατρος της είπε ότι ο δικός της σκύλος έχει διαφορετική ηλικία από αυτή που δηλώνει εκείνος.

Όταν έφεραν τον σκύλο στο δικαστήριο, η δικαστής Τζούντι είπε: “Κυρία, ακούστε με προσεκτικά. Αφήστε κάτω τον σκύλο! Αφήστε κάτω τον σκύλο”.

Όταν εκείνος αφέθηκε στο πάτωμα, έτρεξε κατευθείαν στον άντρα. Η γυναίκα προσπάθησε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του, λέγοντας πως αυτό κάνει με όλο τον κόσμο, όμως η δικαστής ανέφερε πως ο Μπέιμπι Μπόι μόλις διάλεξε τον γονιό του.

Το επεισόδιο βγήκε στον αέρα το 2012, αλλά “ανέβηκε” στο διαδίκτυο μόλις πρόσφατα.

Η δικαστής Τζούντι αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος να προσδιοριστεί ο πραγματικός ιδιοκτήτης, είναι να αφήσουν τον σκύλο να διαλέξει μόνος.

Μια γυναίκα έφερε τον Μπέιμπι Μπόι στο δικαστήριο και η δικαστής Τζούντι της είπε να τον αφήσει κάτω.

Εκείνος έτρεξε αμέσως στον άντρα και η υπόθεση έκλεισε.

Δείτε το περιστατικό, στο βίντεο που ακολουθεί.

[dailymail]

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks