-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Επιμελητήριο Καστοριάς : Για πρώτη φορά παίρνει μέρος με καστοριανές επιχειρήσεις στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στην Αθήνα (βίντεο )

Επιμελητήριο Καστοριάς : Για πρώτη φορά παίρνει μέρος με καστοριανές επιχειρήσεις στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στην Αθήνα (βίντεο )

Στην έκθεση τροφίμων  στην Αθηνα  παίρνει για πρώτη φορά μέρος το επιμελητήριο Καστοριας με 4 Καστοριανές επιχειρήσεις

Στόχος του επιμελητηρίου Καστοριας σύμφωνα με τον πρόεδρο Μπάμπη Καραταγλίδη  το  2023  θα είναι  ετος προώθησης των  καστοριανών  επιχειρήσεων .

Για τη στήριξη πάντως των καστοριανών επιχειρήσεων, το επιμελητήριο Καστοριάς  το 2023 να ξεκινήσει   μια σειρά δράσεων που αφορά τις εμπορικές επιχειρήσεις , μια δράση  που φυσικά είχε ξεκινήσει απο το 2022 .  Πέρα όμως από αυτό, το επιμελητήριο Καστοριάς σε συνεργασία και με τους άλλους φορείς προσανατολίζεται και σε μια πιο ολοκληρωμένη προβολή των τοπικών προϊόντων, όπως με κοινωνικά μηνύματα να παροτρύνουν τους συμπολίτες μας να προτιμούν, πρώτον τα τοπικά προϊόντα και τις τοπικές επιχειρήσεις και δεύτερον να δείξουν αλληλεγγύη στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε στη τοπική μας αγορά.
          «Η αλληλεγγύη είναι ο μοναδικός τρόπος για να κρατηθούν,οι  επιχειρήσεις, στην κρίση. Με το να βοηθάει ο ένας τον άλλο, τουλάχιστον, το χρήμα που υπάρχει δε φεύγει από την περιοχή, αλλά μένει σε αυτή και αξιοποιείται. Ειδικά οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, που έχουν πληγεί περισσότερο από όλους , δεν έχουν άλλο τρόπο αντίδρασης» δήλωσε μιλώντας  στο kastoria 365 ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Καστοριάς Μπάμπης Καραταγλίδης ενημερώνοντας παράλληλα οτι το 2023 θα είναι έτος τοπικών προϊόντων  . και το επιμελητήριο Καστοριας θα αφιερώσει το 2023 σε δράσεις  των τοπικών μας προϊόντων.

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks