-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Η Καστοριά ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου με την εταιρεία Sky expres (Θεοδώρα Κωτσοπούλου -φωτογραφίες )

Η Καστοριά ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου με την εταιρεία Sky expres (Θεοδώρα Κωτσοπούλου -φωτογραφίες )

Τα παραδοσιακά αρχοντικά της Καστοριάς, η γαλήνια λίμνη Ορεστιάδα, καθώς επίσης  και οι βυζαντινοί θησαυροί, που είναι διάσπαρτοι σε κάθε συνοικία της πόλης μας, ταξιδεύουν  μέσω της  αεροπορικής εταιρείας Sky expres στα πέρατα του κόσμου.

Στόχος η περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του νομού μας

Ευχάριστη έκπληξη  περιμένει κάθε ταξιδιώτη  κατά την διάρκεια της πτήσης με την αεροπορική   εταιρείας Sky expres να  ανακαλύπτει μέσα από τις σελίδες του  περιοδικού  του αεροπλάνου αφιέρωμα για την υπέροχο τόπο μας την Καστοριά .
Όλο το φυσικό κάλος της περιοχής μας αποτυπώνετε μέσα από υπέροχες φωτογραφίες πολλές εκ των οποίων από τον φακό του Christos Ouslis.

Πανέμορφες εικόνες  της βυζαντινής μας αρχόντισσας, με τις φυσικές  και γραφικές τις ομορφιές, τα πανέμορφα αρχοντικά αλλά και με την  ίδια την πόλη να είναι χτισμένη επάνω σε μια χερσόνησο μέσα στη λίμνη, πλαισιωμένη από βουνά και πυκνά δάση. Όλα αυτά λοιπόν συνθέτουν το πορτρέτο ενός ιμπρεσιονιστικού πίνακα

Η αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία  σκοπό  έχει πάντα την προβολή της πόλης μας και εκτός συνόρων ο νομός Καστοριάς,  προβάλλεται  καθημερινά μέσω   απο  δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες ενα σημαντικό εγχείρημά που  στόχο εχει  την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής μας

Ευχάριστη έκπληξη κατά την διάρκεια της πτήσης να ανακαλύπτεις στο περιοδικό του αεροπλάνου αφιέρωμα για την υπέροχο τόπο μας την Καστοριά .

Όλο το φυσικό κάλος του τόπου μας αποτυπώνετε μέσα από υπέροχες φωτογραφίες πολλές εκ των οποίων από τον φακό του Christos Ouslis.

Φωτογραφίες και το κειμενάκι από την σελίδα της Μαίρης  Πασχαλιδου

Top
Enable Notifications OK No thanks