-
Αρχική > Διεθνή > Ούτε μία στο εκατομμύριο: Το παιδί που υιοθέτησε ήταν η βιολογική αδελφή του άλλου υιοθετούμενου γιου της – ΦΩΤΟ

Ούτε μία στο εκατομμύριο: Το παιδί που υιοθέτησε ήταν η βιολογική αδελφή του άλλου υιοθετούμενου γιου της – ΦΩΤΟ

Τη βιολογική αδελφή του υιοθετημένου γιου της, υιοθέτησε τυχαία μία γυναίκα και στη συνέχεια προχώρησε στην υιοθεσία και του τρίτου βιολογικού αδελφού τους.

Ειδικότερα, η Katie Prince ονειρεύτηκε να γίνει μητέρα, αλλά, δυστυχώς, αφού χώρισε από τον σύζυγό της, έμαθε ​​ότι είχε προβλήματα γονιμότητας, γεγονός που καθιστούσε δύσκολο το όνειρό της να γίνει πραγματικότητα.

Δεν παραιτήθηκε όμως και στράφηκε στην υιοθεσία για να δώσει σε ένα παιδί όλη την αγάπη που μπορούσε και έτσι ξεκίνησε μια νέα ζωή στο Κολοράντο.

Το 2016 ένα τοπικό νοσοκομείο ενημέρωσε την Katie ότι έλαβε ένα νεογέννητο και ότι ήταν εφικτό γι’ αυτήν να τον υιοθετήσει. Όταν η Κέιτι τον κράτησε στην αγκαλιά της, ήξερε ότι έπρεπε να τον φροντίσει και έτσι άρχισε η διαδικασία υιοθεσίας του μικρού αγοριού που ονομάστηκε Grayson.

Η Katie χρειάστηκε περίπου ένα χρόνο για να γίνει η νόμιμη μητέρα του Grayson, καθώς η επιμέλεια άνηκε στους βιολογικούς γονείς του. Ευτυχώς, με την καλή φροντίδα που είχε δώσει η Katie στον Grayson, ο δικαστής της χορήγησε την επίσημη γονική εξουσία και έγινε μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Όλα κυλούσαν υπέροχα στο σπίτι και η Katie άρχιζε να σκέφτεται την υιοθεσία ενός ακόμη παιδιού.

Μια μέρα η Κέιτι έλαβε κλήση από το ίδιο νοσοκομείο όπου είχε εγκαταλειφθεί ο Grayson. Σε αυτή την κλήση, ο κοινωνικός λειτουργός της πληροφόρησε ότι ένα νεογέννητο είχε εγκαταλειφθεί, για άλλη μια φορά, στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου και ότι η Katie θεωρήθηκε ότι μπορούσε να την φροντίσει.

Η Katie δεν ήξερε τι να κάνει και επειδή η κλήση ήταν πολύ απροσδόκητη, άρχισε να καλεί την οικογένεια και τους φίλους της για καθοδήγηση, αλλά μέσα της γνώριζε την απάντηση ότι ήθελε να την υιοθετήσει.

Το βραχιόλι που φορούσε η βιολογική αδελφή του γιου της, έκρυβε το μεγάλο μυστικό

Λίγες ώρες αργότερα, η Hannah έφτασε στο σπίτι της και κρατώντας την, διαπίστωσε ότι το βραχιόλι της είχε ένα μυστικό.

Το βραχιόλι είχε το όνομα της βιολογικής μητέρας του μωρού, το οποίο ταίριαζε με αυτό της βιολογικής μητέρας του Grayson. Η Katie έμεινε έκπληκτη επειδή υπήρχε μια πιθανότητα η Hannah και ο Grayson να ήταν βιολογικά αδέλφια.

Η Katie ήθελε να μάθει την αλήθεια και πήγε να ψάξει για τη βιολογική μητέρα της Hannah, προκειμένου να μάθει περισσότερα και όταν την βρήκε τελικά, επιβεβαίωσε ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, η γυναίκα είχε γεννήσει τη βιολογική αδελφή του Grayson.

Επιπροσθέτως, η Katie έκανε δύο τεστ DNA, τα οποία έδειξαν ότι τα παιδιά ήταν βιολογικά αδέλφια.

Σήμερα, η Κέιτι εκτιμά εκείνο το τηλεφώνημα που έλαβε, επειδή ξέρει ότι βοηθά δύο μικρά αδέλφια και θα μεγαλώσουν μαζί.

Στις 25 Ιουνίου 2020, η Κέιτι υιοθέτησε και το τρίτο βιολογικό αδερφάκι των παιδιών και τα μεγαλώνει όλα μαζί.

Υιοθέτησε τη βιολογική αδελφή του υιοθετημένου γιου της

Υιοθέτησε τη βιολογική αδελφή του υιοθετημένου γιου της

 

https://www.newsitamea.gr

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks