-
Αρχική > Πολιτισμός > 43o River Party: Το μεγαλύτερο μουσικό-κατασκηνωτικό φεστιβάλ επιστρέφει!

43o River Party: Το μεγαλύτερο μουσικό-κατασκηνωτικό φεστιβάλ επιστρέφει!

Το 43ο River Party Nestorio 2023, το 4ήμερο φεστιβάλ μουσικής πανδιασίας του καλοκαιριού, που γίνεται στο Νεστόριο Καστοριάς, ανακοίνωσε ημερομηνίες διεξαγωγής, τα πρώτα ονόματα του Line up των καλλιτεχνών και ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων.

Το 4ήμερο River Party σας περιμένει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, από την Πέμπτη 3 έως και την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023, με την υπόσχεση ότι φέτος, θα είναι μεγαλύτερο, επικότερο, με περισσότερους καλλιτέχνες και άπειρες εκπλήξεις.

Το 43o River Party Nestorio 2023 συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής, εκ των οποίων τα 2 αναγκαστικά απουσίασε, λόγω της πανδημίας και φέτος επιστρέφει καλύτερο από ποτέ.

Βουτιές στο ποτάμι, επαφή με τη φύση, χορός, μουσικές, έρωτες, party μέχρι το πρωί!
Τέσσερις ημέρες γεμάτες αγαπημένες μουσικές, καλοκαιρινή διάθεση, περιπάτους και αναρρίχηση, yoga και zumba στη φύση, νέες γνωριμίες και ηλιοθεραπεία στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα.

Η «καρδιά» της πιο ανέμελης κατασκηνωτικής εμπειρίας στην Ελλάδα «χτυπά» στο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

Πως ξεκίνησε:

Κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό του 1978 έγινε το πρώτο reunion μερικών φίλων, ένα βράδυ δίπλα στο ποτάμι.
Το ίδιο βράδυ ξεκίνησε ένα πάρτι με πικάπ και νεανικά όνειρα.
Όταν χώρισαν, υποσχέθηκαν ότι το πάρτι θα επαναληφθεί και του χρόνου.
Και έτσι έγινε. Μέσα στη μαγεία της καλοκαιρινής νύχτας το River Party είχε γεννηθεί.

Σήμερα, 45 χρόνια μετά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ του καλοκαιριού, το 43ο River Party Nestorio, αφού προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες κατασκηνωτές από όλη την Ελλάδα.

Οι καλλιτέχνες του 43ου River Party Nestorio 2023

Οι διοργανωτές έχουν ανακοινώσει, κάποια από τα  ονόματα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στη σκηνή και μας υπόσχονται νέες προκλήσεις, ασταμάτητη μουσική, κέφι, ενέργεια, ανεμελιά και φυσικά δροσιστικές βουτιές στα πεντακάθαρα νερά του ποταμού.

Locomondo- 1000Mods- Νατάσσα Μποφίλιου- Stoixima και έπεται συνέχεια…

Μετά το πέρας των συναυλιών, μπορείτε να πιείτε τα ποτά σας στο Tequila Bar όσο μερικοί από τους καλύτερους DJ’s θα σας ξεσηκώσουν.

Καλλιτέχνες από την εγχώρια αλλά και την ξένη μουσική σκηνή χαρίζουν στους κατασκηνωτές, ένα πενθήμερο διάλειμμα από την καθημερινότητα. Μουσικοί που ενώνουν το τότε και το τώρα, χορεύοντας και διασκεδάζοντας όλοι μαζί σαν μία παρέα.

Τοποθεσία

Το Νεστόριο είναι κωμόπολη του νομού Καστοριάς της Μακεδονίας και απέχει 28 χιλιόμετρα από την ομώνυμη πρωτεύουσα του νομού. Ξεκινώντας από την πόλη της Καστοριάς και με κατεύθυνση νοτιοδυτικά, πλησιάζετε τον ορεινό όγκο του Γράμμου, περνώντας, σε αρκετά κομμάτια της διαδρομής, κοντά στον μεγαλύτερο ποταμό της Ελλάδας, τον Αλιάκμονα.

 

43o River Party: Το μεγαλύτερο μουσικό-κατασκηνωτικό φεστιβάλ επιστρέφει!

Top
Enable Notifications OK No thanks