-
Αρχική > Ελλάδα > Για έναν χώρο καλαίσθητο και ευωδιαστό… Waks!

Για έναν χώρο καλαίσθητο και ευωδιαστό… Waks!

 Τα κεριά, όπως και τα αρωματικά χώρου, αποτελούν εξαιρετική διακοσμητική πρόταση, καθώς ευωδιάζουν τον χώρο, χαρίζοντάς του παράλληλα, ζεστή ατμόσφαιρα, που χαλαρώνει τις αισθήσεις. Ενδιαφέρουσα επιλογή αποτελούν τα κεριά και τα αρωματικά sticks, που φέρουν την υπογραφή Waks.

Κεριά, που ανάβουν τη φλόγα… της αισθητικής! 

Τα χειροποίητα, φυσικά κεριά Waks, διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία από γυάλινους, κεραμικούς και ξύλινους περιέκτες, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά διακοσμητικά, που μπορούν να διακοσμήσουν από μια ήσυχη γωνιά χαλάρωσης έως και ένα εορταστικό τραπέζι με φίλους. Είναι τα κεριά που συντροφεύουν τη διάθεση και το χώρο σας κάθε εποχή και που σίγουρα θα θέλετε να ανανεώνετε συνέχεια! Γνωρίστε, λοιπόν, τη μεγάλη ποικιλία από τις limited edition συλλογές, τη συλλογή κορμών ελαφρώς αρωματισμένων, σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα και τα μινιμαλιστικά ξύλινα βάζα και επιλέξτε το δικό σας κερί σε ελκυστικές τιμές!

Αρωματικά χώρου για ευωδιαστή καθημερινότητα!

 

 

Όλοι θα συμφωνείτε πως είναι ωραίο να μπαίνετε σε έναν χώρο και να μυρίζει υπέροχα! Έτσι, μπορεί να μυρίζει και ο δικός σας χώρος, χάρη στα αρωματικά χώρου με sticks (στικς) από την εταιρεία Waks. Ένα αρωματικό με ξυλάκια, αναδύει το άρωμα της επιλογής σας και προσφέρεται σε γυάλινα και χειροποίητα κεραμικά σκεύη, για να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει.

Μάλιστα, τα σκεύη αυτά, ξαναγεμίζονται, αν θέλετε, με το άρωμα της αρεσκείας σας και διαχέουν στον χώρο μοναδική ευωδία. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε 2-3 διαφορετικά για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Άλλο π.χ. για το μπάνιο, άλλο για το σαλόνι κι άλλο, πιο απαλό, για το υπνοδωμάτιό σας. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το wakscandles.com, γνωρίστε ολόκληρη τη συλλογή κι επιλέξτε τα κεριά ή τα αρωματικά χώρου με στικ, που θα κάνουν την καθημερινότητά σας να μυρίζει υπέροχα!

 

Top
Enable Notifications OK No thanks