-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Ώρα να χαρείτε το μπάνιο σας!

Ώρα να χαρείτε το μπάνιο σας!

 

Η αλήθεια είναι πως τώρα που σιγά σιγά καλοκαιριάζει και οι θερμοκρασίες θα αυξάνονται, θα επισκεπτόμαστε το μπάνιο μας όλο και πιο συχνά, για να δροσιστούμε στο ντουζ. Γι’ αυτό, φροντίζουμε εγκαίρως τις ντουζιέρες και τα είδη υγιεινής μας, ώστε να είναι λειτουργικά. Εάν, λοιπόν, έχετε παρατηρήσει φθορές και θέλετε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας ή βρίσκεστε στη φάση της κατασκευής ενός νέου, οι καμπίνες μπάνιου και, γενικότερα, τα είδη υγιεινής που θα βρείτε στο TS Deco, αποτελούν την πιο αξιόπιστη και καλαίσθητη επιλογή!

 

Καμπίνες μπάνιου για εργονομία, λειτουργικότητα και κορυφαία αισθητική!

Οι καμπίνες μπάνιου αποτελούν την πιο σύγχρονη πρόταση για κάθε μικρό ή μεγάλο μπάνιο. Συρόμενες ή ανοιγόμενες, οι ντουζιέρες που θα βρείτε στο TS Deco είναι μοντέρνας τεχνοτροπίας και υψηλής ανθεκτικότητας σε καταπονήσεις και υγρασία, κατασκευασμένες από μοναδικής ποιότητας κρύσταλλο.

Γνωρίστε την πλούσια συλλογή σε τετράγωνες, ημικυκλικές και ασύμμετρες καμπίνες, καθώς και παραβάν ντουζιέρας για άνεση και πρακτικότητα και μετατρέψτε το μπάνιο σας στο ιδανικότερο μέρος για χαλάρωση. Επιλέξτε τη δική σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από κορυφαίους κατασκευαστές του χώρου, όπως Karag, Devon, Axis και Gloria και απολαύστε το μπάνιο σας όπως ποτέ ξανά!

 

Είδη υγιεινής… στολίδι!

Εάν αναζητάτε είδη υγιεινής υψηλής ποιότητας και κομψού σχεδιασμού, στο ηλεκτρονικό κατάστημα του TSdeco, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επώνυμα είδη αναγνωρισμένων brands όπως Gloria, Karag, Sanitec, Sirene, Huida, Ceramita, Adamidis, Scarabeo, σε πολύ προσιτές τιμές! Μπανιέρες, ντουζιέρες, λεκάνες, νιπτήρες, καζανάκια μπιντέ, περιμένουν να… γεμίσουν το μπάνιο σας με λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks