-
Αρχική > Τοπικά νέα > Γεύμα Αγάπης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς (Φωτογραφίες )

Γεύμα Αγάπης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς (Φωτογραφίες )

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ιερός Ναός Αγίου Νικάνορος

Αγαπητοί αδελφοί, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να απαλύνουμε, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, τον πόνο των εν δοκιμασία και εν πτωχεία αδελφών μας.
Είναι πολλά τα αιτήματα των συνανθρώπων μας, οι οποίοι ενώ λαμβάνουν καθημερινά το συσσίτιο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, δυσκολεύονται να ανταποκριθούν και στο τραπέζι της Κυριακής.
Γι’ αυτό, με τη χάρη του Θεού, από σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου 2023, Κυριακή των Μυροφόρων, η Ενορία του Αγίου Νικάνορος, θα προσφέρει στους απόρους εγγεγραμμένους Ενορίτες μας, το φαγητό της Κυριακής, αλλά και των αργιών.
Είναι μια διακονία των μυροφόρων γυναικών της Ενορίας μας, οι οποίες θα αφιερώνουν από τον χρόνο τους, τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο, για να ετοιμάζουν και να παρασκευάζουν το φαγητό του εμπερίστατου και πάσχοντα συνανθρώπου τους, στον ιδιωτικό και οικογενειακό τους χώρο.
Και για να συνεχίσουμε αυτές τις κρίσιμες στιγμές όλη αυτή την προσφορά, χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια και συμπαράσταση.
Μία κακή ή λανθασμένη επιλογή μπορεί να οδηγήσει τον καθένα μας σε δυσχερή θέση. Με λίγη, όμως, βοήθεια και ενωμένοι ο ένας με τον άλλον, θα ατενίζουμε την επίγεια πορεία μας με ελπίδα και πίστη στον Θεό.
Ας παρακαλέσουμε τον Αναστάντα Κύριό μας Ιησού Χριστό, διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου της Τριχερούσας και της Φοβεράς Προστασίας, να ενισχύσει την προσπάθεια της Ενορίας μας.

Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο
Ι.Ν. Αγίου Νικάνορος Καστοριάς

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks