Συστατικά:
200 γρ ξερά μπισκότα
90 γρ. βούτυρο λιωμένο
Γεμιστά:
250 γρ σαντιγί κρέμα
500 γρ. γλυκό γιαούρτι
80 γρ φουντούκια ψιλοκομμένα
20 γραμμάρια ζάχαρη γλάσο
2 φύλλα ζελατίνα
Διακόσμηση:
100 γρ κρέμα φουντουκιού
Ολόκληρα φουντούκια για γεύση
ψιλοκομμένα φουντούκια για γεύση
Ενδείξεις:
1. Βάση: ανακατεύουμε τα μπισκότα, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και θρυμματίζουμε στη βάση της μούχλας. Βάλε στο ψυγείο.
2. Κρέμα: Μουλιάζουμε τη ζελατίνα και μετά τη διαλύουμε. Χτυπάμε την κρέμα με γιαούρτι, ζελατίνη, ζάχαρη άχνη και φουντούκια.
Ρίχνουμε πάνω από τη βάση, ισοπεδώνουμε και βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
3. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα φουντουκιού και την ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες.