-
Αρχική > Ελλάδα > Για ένα καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση!

Για ένα καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση!

 

Το τοπικό πάχος σε περιοχές όπως οι γλουτοί, η κοιλιά, οι μηροί και άλλες, συχνά μας στερεί την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό για την παραλία. Είναι ωραίο να νιώθουμε ωραία με το σώμα μας και μέθοδοι, όπως η λιποαναρρόφηση και η κοιλιοπλαστική, μπορούν να μας φέρουν πίσω ή να μας τονώσουν την αυτοπεποίθησή μας. Ο μόνο τρόπος είναι να απευθυνθούμε σε κάποιον έμπειρο και εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, όπως είναι ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας. Εσείς, πόσο όμορφα νιώθετε με το σώμα σας, αλήθεια;

Πείτε «αντίο» στο τοπικό πάχος με Λιποαναρρόφηση!

Εάν τα «ψωμάκια» ή το διπλοσάγονό σας είναι περισσότερο ενοχλητικά από όσο μπορείτε να αντέξετε και αλλοιώνουν την εικόνα του σώματος ή του προσώπου σας, η λιποαναρρόφηση, έρχεται να δώσει λύση. Επιλέξτε 4D λιποαναρρόφηση (λιπογλυπτική υψηλής ευκρίνειας) ή λιποαναρρόφηση χωρίς νάρκωση και χωρίς ουλές, που σε μία μόνο συνεδρία εγγυάται μόνιμο αποτέλεσμα λιποαφαίρεσης σε δύσκολα σημεία. Το κόστος της εξαρτάται από το σημείο εφαρμογής και τις ανάγκες του εκάστοτε ασθενούς και για τον λόγο αυτό, η τελική τιμή της διαμορφώνεται με βάση την  εξατομικευμένη θεραπεία που θα εφαρμοστεί.

Κοιλιοπλαστική για κοιλιά… flat!

 

 

Η κοιλιοπλαστική αποτελεί τη μόνη, στην ουσία, λύση για την αντιμετώπιση της περίσσειας δέρματος και υποδορίου λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Συνήθως πραγματοποιείται με γενική αναισθησία, εκτός από την περίπτωση της mini κοιλιοπλαστικής, για την οποία απαιτείται τοπική αναισθησία και/ή μέθη. Αυτό που χρειάζεται να σημειωθεί είναι ότι για καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα, σχεδόν πάντα, συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση στις πλάγιες κοιλιακές χώρες αλλά και με γενικότερη λιποαναρρόφηση της κοιλιάς. Το κόστος της εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση και πάντα διαμορφώνεται έπειτα από συζήτηση με τον γιατρό.

Επισκεφθείτε το drboukouvalas.gr, ενημερωθείτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, κλείστε το ραντεβού σας και απολαύστε το καλοκαίρι σας ξέγνοιαστες και γεμάτες αυτοπεποίθηση!

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks