-
Αρχική > Ελλάδα > Αντηλιακή προστασία ματιών… με στυλ!

Αντηλιακή προστασία ματιών… με στυλ!

Τώρα που ο ήλιος ήρθε για να μείνει, η αντηλιακή προστασία των ματιών είναι επιβεβλημένη και τα διάφανα γυαλιά ηλίου αποτελούν την πιο trendy επιλογή. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και επιλέξτε διάφανα γυαλιά που ταιριάζουν με κάθε outfit, αποτελώντας συγχρόνως ιδανικό αξεσουάρ για στυλ που συνδυάζει κομψότητα και μοντέρνο σχεδιασμό. Είτε γυναικεία, είτε ανδρικά, θα απογειώσουν το στυλ σας, ενώ παράλληλα θα διατηρούν τα μάτια σας προστατευμένα από την ηλιακή ακτινοβολία.

 

Τετράγωνα γυαλιά ηλίου για αξεπέραστο στυλ!

 

Τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου και στη Red Raven διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων. Μικρά ή μεγάλα, μαύρα, καφέ, λευκά ή ταρταρούγα, είναι βέβαιο πως θα καλύψουν κάθε ανάγκη. Προτιμάτε κοκκάλινο σκελετό με αυστηρές γραμμές ή μήπως λεπτεπίλεπτο σχήμα που παραπέμπει στην Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany’s; Όποιο κι αν προτιμάτε, εξερευνήστε ολόκληρη τη συλλογή και επιλέξτε τα γυναικεία ή ανδρικά γυαλιά που δεν θα αποχωρίζεστε αυτό το καλοκαίρι!

 

 

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου για trendy look!

 

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι must, όσα χρόνια κι αν περάσουν! Κοκκάλινα, ταρταρούγα ή μεταλλικά, σε διάφορα μεγέθη προσφέρουν τέλεια προστασία και ιδανικό στυλ! Συνδυάζουν το ψυχρό και παιχνιδιάρικο ύφος του στρογγυλού σχήματος με την edgy άκρη και χαρίζουν ένα… βρετανικό στυλ, που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο! Επισκεφθείτε σήμερα το myredraven.com, εξερευνήστε ολόκληρη τη συλλογή από γυναικεία και ανδρικά γυαλιά και επενδύστε οικονομικά στην προστασία των ματιών σας από τον ήλιο, με μοναδικές επιλογές σε design και χρώματα. Αποκτήστε την απόχρωση που σας ταιριάζει επωφελούμενοι από τις απίθανες τιμές και τα δωρεάν μεταφορικά και… καλό καλοκαίρι!

Top
Enable Notifications OK No thanks