-
Αρχική > Απόψεις > Με πυροτεχνήματα , χαμόγελα, αγακαλιές και με ανθοδέσμες, υποδέχτηκαν την νεα βουλευτή πλήθος κόσμου στο εκλογικό της κέντρο (φωτογραφίες βίντεο )

Με πυροτεχνήματα , χαμόγελα, αγακαλιές και με ανθοδέσμες, υποδέχτηκαν την νεα βουλευτή πλήθος κόσμου στο εκλογικό της κέντρο (φωτογραφίες βίντεο )

Πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας  που υποδέχτηκαν χθες το βράδυ με, χαμόγελα, αγκαλιές ανθοδέσμες  την νεα βουλευτή Καστοριας  Μαρία Αντωνίου.

Η Νεα βουλευτής χαιρέτησε και αγκάλιασε ολους έναν- έναν του πιστούς φίλους της που την ακολουθούν απο το 2012 που εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής   στέκονται δίπλα στη Καστοριανή  πολιτικό, αναγνωρίζοντας και εκείνοι, όπως όλοι, τον δυναμισμό, τις ικανότητες και την αξιοσύνη της – η Μαρία  είναι η δυνατή φωνή της Καστοριας.

Την πιο θερμή όμως αγκαλιά που  την συγκίνησε  και την έκανε  να κλάψει  την πήρε η βουλευτής  απο την μητέρα της  που στέκεται όπως είπε βουνό σε κάθε της προσπάθεια

Διπλα της τα δυο παιδιά της τα στηρίγματα της όπως χαρακτηριστικά λεει  ο Θάνος και ο Βασίλης  και οι δυναμικοί  συνεργάτες της που είναι κοντά της σε κάθε βήμα της.

Η κ Αντώνιου έκανε εναν  πολιτισμένο αγώνα και   ήταν  η μεγάλη  νικήτρια των βουλευτικών εκλογών στο νομό Καστοριάς  απο την αρχή των αποτελεσμάτων  φάνηκε η δυναμική της κερδίζοντας με μεγαλη διαφορά τους  συνυποψήφιους της Ζήση  Τζηκαλάγια  και Αγνη Κανδύλη Μυκωνιάτη.

Μαρία Αντωνίου του Βασιλείου 6121 σταυρούς,  Ζήσης  Τζηκαλάγιας του Γεωργίου 3512 σταυρούς, Κανδύλη  Μυκωνιάτη Αγνή του Ανδρέα 2379 σταυρούς.

«Δώσαμε έναν αγώνα με ειλικρίνεια, εντιμότητα και πάνω από όλα με δύναμη ψυχής. Αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένη. Θέλω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μπορέσω να δώσω ότι καλύτερο στην ακριτική μας περιοχή. Για μένα αποτελεί δέσμευση τιμής για την πορεία αυτού του τόπου» είπε χαρακτηριστικά μετά τα αποτελέσματα  η νέα βουλευτής 

θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks