-
Αρχική > Ελλάδα > Αληθινή ιστορία :“Η σύντροφός μου είναι 2 φορές χήρα. Την αγαπάω αλλά φοβάμαι να την παντρευτώ. Αν είμαι εγώ ο τρίτος;”

Αληθινή ιστορία :“Η σύντροφός μου είναι 2 φορές χήρα. Την αγαπάω αλλά φοβάμαι να την παντρευτώ. Αν είμαι εγώ ο τρίτος;”

 Φώτης Γαλανόπουλος

Ο Φίλιππος ένας αναγνώστης της σελίδας singleparent.gr έστειλε μια επιστολή καθώς βρίσκεται σε δίλημμα για το τι πρέπει να κάνει αναφορικά με την σύντροφό του η οποία είναι 2 φορές χήρα και το γεγονός αυτό τον φοβίζει.

Μαζί για το Παιδί – Πρόγραμμα σίτισης
Η σύντροφός μου είναι 2 φορές χήρα

Θέλω να σας μιλήσω για ένα θέμα και ζητάω την γνώμη σας. Μπορεί να με πείτε υπερβολικό, αλλά πιστεύω ο καθένας θα το σκεφτόταν.

Είμαι με μια γυναίκα εδώ και 2 χρόνια μαζί. Είναι χήρα δυο φορές και έχει δύο παιδια, 13 και 5 ετών, ένα από κάθε γάμο που έκανε.

Εργάζεται, έχει καλή δουλειά και είναι ανεξάρτητη. Άλλος θα πέταγε τη σκούφια του να κάνει οικογένεια μαζί της αλλά εγώ σκαλώνω στο γεγονός ότι έχει ήδη “θάψει” δύο άντρες.

Αν είμαι εγώ ο τρίτος; Αν η κοπέλα είναι άτυχη και αυτή της η ενέργεια πάρει μπάλα κι εμένα;

Δεν είμαι προληπτικός αλλά νιώθω παράξενα. Η σχέση είναι πολύ καλή και η κοπέλα εξαιρετική αλλά αυτό το θανατικό, κάπως μου κάθεται.

Να της μιλήσω ανοιχτά ή θα με πετάξει έξω με τις κλωτσιές;

Φίλιππος

Η ιστορία δημοσιεύτηκε στο singleparent.gr

https://www.enimerotiko.gr/scheseis/quot-i-syntrofos-moy-einai-2-fores-chira-tin-agapao-alla-fovamai-na-tin-pantreyto-an-eimai-ego-o-tritos-quot/?fbclid=IwAR2OkMQC-DhKJ6qpoNUrQF5IX81frRtIo96rViFKZRhmwF50Az71PKlNAC8

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks