-
Αρχική > Τοπικά νέα > Επιμελητήριο : Σημαντική πρόταση ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ έλαβε οριστική έγκριση για απασχόληση 500 ανέργων (βίντεο )

Επιμελητήριο : Σημαντική πρόταση ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ έλαβε οριστική έγκριση για απασχόληση 500 ανέργων (βίντεο )

Το πράσινο φως πήρε μια σημαντική πρόταση του Επιμελητηρίου Καστοριάς ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ. Η πρόταση προϋπολογισμού 3.303.750 ευρώ αφορά πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Καστοριάς για κατάρτιση εργαζομένων, .
Η ένταξη έγινε στο Πρόγραμμα «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027» με την υπογραφή του Διοικητή της ΕΥΔΑΜ, Πελοπίδα Καλλίρη, μετά από πρόταση που έκανε το Επιμελητήριο Καστοριας τον Απρίλιο.
Οι ωφελούμενοι θα είναι άνεργοι του Ν. Καστοριας, 500 στον αριθμό, για τους οποίους προβλέπεται κατάρτιση, πιστοποίηση και σημαντικό εκπαιδευτικό επίδομα, με σκοπό να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, να ενταχθούν σε επιχειρήσεις της Καστοριάς, οι οποίες θα ενισχυθούν ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.
Μετά από σκληρή δουλειά το Επιμελητήριο μας κατάφερε μία από τις σημαντικότερες δράσεις του, με ένα μεγάλο ποσό για την τοπική κοινωνία και κυρίως τους ανέργους μας.
Τις επόμενες μέρες θα δωθεί αναλυτική συνέντευξη τύπου.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks