-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σε ρυθμούς non-stop η Μαρία Αντωνίου Με πολλές περιοδείες και συναντήσεις το πρόγραμμά της (Φωτογραφίες )

Σε ρυθμούς non-stop η Μαρία Αντωνίου Με πολλές περιοδείες και συναντήσεις το πρόγραμμά της (Φωτογραφίες )

 Δεκαπέντε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, καθώς επίσης και εκκλησιασμούς, περιελάμβανε το πρόγραμμα των εξορμήσεων της Μαρίας Αντωνίου, κατά τη διάρκεια του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος, ενόψει των επερχόμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Πρώτοι σταθμοί των επισκέψεων, Οινόη, Αγία Κυριακή και Μεσοποταμία, ενώ τις επόμενες ημέρες ακολούθησαν Νέα Λεύκη, Μανιάκοι, Νεστόριο, Κοτύλη, Κυψέλη, Επταχώρι, Ζούζουλη, Χρυσή, Βέργα, Βασιλειάδα,, Κορησός.

Ένα non-stop πρόγραμμα, όπου η Μαρία Αντωνίου για μία ακόμη φορά είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να ευχαριστήσει από κοντά τους ανθρώπους που τη στήριξαν και την εμπιστεύτηκαν, αλλά ταυτόχρονα να συζητήσει και να προσπαθήσει να τους πείσει να προσέλθουν και πάλι μαζικά στις κάλπες ώστε να επισφραγίσουν το αποτέλεσμα για μία αυτοδύναμη Ελλάδα, για αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και δημοσίως για τη θερμή υποδοχή και την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό μου”, σημείωσε η Μαρία Αντωνίου, τονίζοντας πως “πρόκειται για μία σταθερή, διαχρονική σχέση αλληλοεκτίμησης και εμπιστοσύνης με στόχο να πάμε την Καστοριά μας και την πατρίδα μας ακόμη πιο μπροστά. Συνεχίζουμε Σταθερά – Τολμηρά – Μπροστά! Πάμε όλοι μαζί δυνατά για την μεγάλη νίκη στις 25 Ιουνίου”.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks