-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου: Βόλτα στα εμπορικά καταστήματα της Καστοριάς, στο κέντρο της πόλης. (Φωτογραφίες )

Μαρία Αντωνίου: Βόλτα στα εμπορικά καταστήματα της Καστοριάς, στο κέντρο της πόλης. (Φωτογραφίες )

📍Από την σημερινή μου βόλτα στα εμπορικά καταστήματα της Καστοριάς, στο κέντρο της πόλης.
🔹Η Ελλάδα που οραματιζόμαστε δεν αφήνει κανέναν πίσω.
👉Σταθερά δίπλα στους συμπολίτες μου συνεχίζουμε τον καθημερινό και ουσιαστικό διάλογο για την Καστοριά που θέλουμε και μας αξίζει !
#σταθερά_δίπλα_σας
Maria Antoniou

Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου  δίπλα στον εμπορικό κόσμο και τους πολίτες της Καστοριάς

Στα εμπορικά καταστήματα και το κέντρο της Καστοριάς βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023 η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και συμπολίτες της για τα καίρια ζητήματα που τους απασχολούν και να ακούσει τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους, υπογραμμίζοντας ότι ένας από τους βασικούς στόχους του κυβερνητικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία είναι μια στοχευμένη πολιτική ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που θα βάλει τη χώρα σε νέα τροχιά ανάπτυξης.

 «Από το 2019 που αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας, στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις τον επιχειρηματικό κόσμο, καταφέραμε -παρά τις αντιξοότητες- να κρατήσουμε όρθιες τις επιχειρήσεις και να δημιουργήσουμε ένα φιλοεπενδυτικό περιβάλλον.  Το πρόγραμμά της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία  όχι μόνο δεν περιλαμβάνει καμία αύξηση φόρων, αλλά, αντιθέτως, προβλέπει συγκεκριμένες μειώσεις, όπως η περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, η σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία», τόνισε η κ. Αντωνίου. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπολίτες της που την τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου.  «Θα είμαι πάντα σταθερά δίπλα στους συμπολίτες μου, με τους οποίους έχουμε χτίσει μια άρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης. Μαζί

 θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την Ελλάδα και την Καστοριά που θέλουμε και μας αξίζει. Και σ’ αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Η Ελλάδα που οραματιζόμαστε με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν αφήνει κανέναν πίσω», κατέληξε η Μαρία Αντωνίου.

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks