-
Αρχική > Τοπικά νέα > Με χαμόγελα και αγκαλιές υποδέχτηκαν την  υπ. Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου σε Δενδροχώρι, Ιεροπηγή, Αγία Κυριακή και Οινόη (φωτογραφίες )

Με χαμόγελα και αγκαλιές υποδέχτηκαν την  υπ. Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου σε Δενδροχώρι, Ιεροπηγή, Αγία Κυριακή και Οινόη (φωτογραφίες )

Νέο κύκλο περιοδειών σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ξεκίνησε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, μαζί με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Καστοριάς, εν’ όψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Η Μαρία Αντωνίου και μέλη της ΔΕΕΠ επισκέφθηκαν το Δενδροχώρι, την Ιεροπηγή, την Αγία Κυριακή και την Οινόη προκειμένου να ενημερώσουν τους  συμπολίτες τους για τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας με ορίζοντα την επόμενη τετραετία. Όπως τόνισε η κ. Αντωνίου «οι Έλληνες, με την ψήφο μας την 21η Μαΐου, πήραμε την απόφαση να μην γυρίσουμε πίσω, αλλά να προχωρήσουμε μπροστά για την Ελλάδα που οραματιζόμαστε, μια σύγχρονη χώρα, με προοπτικές ανάπτυξης και ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Και η απόφασή μας αυτή πρέπει να επικυρωθεί και με το αποτέλεσμα της κάλπης της 25ης Ιουνίου, δίνοντας ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Τίποτα δεν έχει προεξοφληθεί. Γι’ αυτό και δεν εφησυχάζουμε. Μπορούμε και πρέπει να αυξήσουμε κι άλλο τα εκλογικά μας ποσοστά. Στόχος μας, η Ελλάδα να είναι πάλι γαλάζια. Και αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί. Για την Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζει, σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά.»

 

Top
Enable Notifications OK No thanks