-
Αρχική > Ελλάδα > 22χρονος έσωσε ανήλικο κορίτσι που επιχείρησαν να το βιάσουν 4 νεαροί στην παραλία

22χρονος έσωσε ανήλικο κορίτσι που επιχείρησαν να το βιάσουν 4 νεαροί στην παραλία

Τρομακτικές στιγμές έζησε μία 17χρονη το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλία Φρεαττύδα στον Πειραιά, όταν 4 αλλοδαποί αποπειράθηκαν να τη βιάσουν, με έναν 22χρονο να τη σώζει την τελευταία στιγμή.

Σχεδόν την ίδια στιγμή, οι δράστες επιτέθηκαν και σε έναν 15χρονο για να του κλέψουν το κινητό τηλέφωνο. Οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο νεαρός αθλητής έγινε αποδέκτης αποθεωτικών σχολίων στα σόσιαλ μίντια για το θάρρος και την αποφασιστικότητα που έδειξε όταν είδε τους τέσσερις νεαρούς Αιγύπτιους να παρενοχλούν την 17χρονη με άγριες διαθέσεις στη Φρεαττύδα.

Ο Μανόλης Καφετζιάδης, με όπλο την αυτοπεποίθηση του, αποτέλεσμα της ενασχόλησης του με τις πολεμικές τέχνες σε υψηλό επίπεδο, αντέδρασε αστραπιαία, σε αντίθεση με άλλους λουόμενους που απλά έμειναν να παρακολουθούν το σκηνικό από την ασφάλεια της ξαπλώστρας τους.

«Μακάρι ο κάθε πολίτης να κάνει το ίδιο πράγμα, τίποτα άλλο δεν ζητάω» λέει σε νέες δηλώσεις του στο protothema.gr. «Όσο θα σωπαίνουμε, αυτά θα συμβαίνουν, και χειρότερα εννοείται» προσθέτει.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks