Τέλεια, μη θερμιδικά, υποκατάστατα για τη ζάχαρη και το σιρόπι καλαμποκιού με υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη δεν υπάρχουν ακόμα. Αλλά στο μέλλον τα γλυκά θα έχουν… αλάτι!
Ορισμένες επιλογές υποκατάστατων ζάχαρης αφήνουν μια γλυκιά γεύση που διαρκεί πολύ στο στόμα και δεν αναπαράγουν την υφή της ζάχαρης, με αποτέλεσμα τη δυσαρέσκεια των καταναλωτών. Όμως φαντάζεστε ότι τα γλυκά αντί για ζάχαρη θα μπορούσαν να περιέχουν αλάτι;
Διαβάστε το δημοσίευμα στο Instyle