ένα κιλό αλεύρι καλαμποκιού μισή κουταλιά γλυκού μαγιά τρεις κουταλιές σούπας ελαιόλαδο λίγο αλάτι καί ζεστό νερό νά γίνει πολύ μαλακιά ζύμη
την βάζουμε στο ταψί και το ψήνουμε στους διακόσιους βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα επάνω καί κάτω
ξέχασα να σας πω ότι επάνω βάζουμε καί δύο κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Η Συνταγή είναι από Katerina Xirou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για πεντανοστιμες ΤΗΓΑΝΟΚΟΥΛΟΥΡΕΣ με τυράκι.
Η Συνταγή είναι από Σοφία Παπα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
2 κούπες αλεύρι σκληρό
Μισό φακελακι ξηρή μαγια
Μισό κουταλάκι ζάχαρη
Μισό κουταλάκι αλατι
Κ το ανάλογο χλιαρό νερό να γίνει μια ζύμη εύπλαστη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Άφησα 1 ώρα να φουσκώσει
Επλασα 4 τηγανίτες με φέτα κ ελαιόλαδο
τηγάνισα μια μια κ πασπαλισα με ρίγανη
Η Συνταγή είναι από Σοφία Παπα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Χωρίς όρια, πειραματίσου με διάφορα υλικά και κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς που σου αρέσουν!
Τώρα είναι η ευκαιρία! Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή ΕΔΩ!