-
Αρχική > Τοπικά νέα > Κοσμοσυρροή στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου φιλοπτώχου κυρίων Καστοριάς (σειρά φωτογραφιών)

Κοσμοσυρροή στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου φιλοπτώχου κυρίων Καστοριάς (σειρά φωτογραφιών)

        Με όραμα  την  αγάπη και την  αλληλεγγύη  αξίες που δεν πρέπει να λείψουν από κανένα σπίτι το 2018, ο  σύλλογος φιλόπτωχου αδελφότητος κυρίων Καστοριάς, τήρησε και φέτος το έθιμο της κοπής της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας, πραγματοποιώντας  σήμερα στο ξενοδοχείο Τσάμης  μια όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση.

 Πλούσιο το φιλανθρωπικό του έργο 40 οικογένειες στηρίζει ο σύλλογος

 

 

Σύσσωμες οι κυρίες του συλλόγου υποδέχτηκαν τις φίλες που ομολογουμένως ήταν πολλές, ενώ η πρόεδρος κ. Καίτη Μιρκοπούλου, δίνοντας τον τόνο της όμορφης και ζεστής συνάντησης όλων των μελών, ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία, δημιουργία και προκοπή.Αξίζει να αναφερθεί ότι την εκδήλωση πλαισίωσε  μουσικά  η ορχήστρα  ο Νίκος και  Κίκη Καραντζίδη και  ο Τάσος Δούκας oι  οποίοι διασκέδασαν τα μέλη που παρευρέθηκαν, με παλιές και νέες μελωδίες μέχρι αργά το απόγευμα.    Άξια αναφοράς είναι και τα σπιτικά εδέσματα που ήταν φτιαγμένα με μεράκι και απόθεμα ψυχής από τις γυναίκες του συλλόγου, καθώς και τα πλούσια δώρα που προσέφερε ο σύλλογος, μέσω  λαχείων  στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.

Όσον αφορά στο φλουρί της βασιλόπιτας που αντιστοιχούσε σε  ένα ρολόι προσφορά του συλλόγου από το κατάστημα του κ. Νίκου  Κούστα , τυχερή ήταν κ.  Σούλα Ζάχου.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks