-
Αρχική > Επικοινωνία
Φόρμα Επικοινωνίας
Θεοδώρα Κωτσοπούλου
Θεοδώρα Κωτσοπούλου
Υπεύθυνη της ιστοσελίδας: kastoria365.gr
Τηλ: 6947995055
Emails: dorita.kotsop@yahoo.gr

 


Συντακτική Πολιτική του kastoria365.gr

Στόχος του Kastoria365.gr είναι να παρέχει λεπτομερή και ευρεία ενημέρωση στους αναγνώστες του. Κάθε μέρα παρέχουμε ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα πληροφοριών, άρθρων, και απόψεων.

Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Kastoria365.grπαρέχει πολύπλευρη ενημέρωση, γεγονός το οποίο αντικατοπτρίζεται στα ξεχωριστά τμήματα ειδήσεων: (Τοπικά, Πρωτοσέλιδα, Διεθνή, , Πολιτιστικά, Αθλητικά). Με το συστηματικό διαχωρισμό των ειδήσεων σε αυτές τις ενότητες, επιδιώκουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι αναγνώστες μας ενημερώνονται  με λεπτομέρεια, αντικειμενικότητα αλλά και σφαιρικά.

Σεβόμαστε τις πηγές και τους αναγνώστες μας ενώ ακολουθούμε με συνέπεια τη Δημοσιογραφική Δεοντολογία και των Κώδικά Αρχών των ΜΜΕ.

Το kastoria365.gr είναι μέλος του Μητρώου OnlineMedia της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Ακολουθούμε μια πολιτική σεβασμού της διαφορετικότητας και προστασίας των πηγών μας.

Διαχωρίζουμε όχι μόνο τις ενότητες της ενημέρωσης αλλά και το είδος των κειμένων που δημοσιεύουμε.

Την ευθύνη για τη τήρηση και την υλοποίηση των διαδικασιών της πολιτικής περιεχομένου, φέρει η συντακτική ομάδατου kastoria365.gr, η οποία συμμορφούμενη με τις προδιαγραφές, εξασφαλίζει την ορθότητα του περιεχομένου.

Σε αυτό το πλαίσιο,πάντοτε προσθέτουμεετικέτες/τίτλους για να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη εάν το κείμενο είναι ανάλυση, έκφραση άποψης ή ρεπορτάζ άλλου ΜΜΕ ή Πρακτορείου.

Στόχος είναι να υπάρχει πλήρης διαύγεια έτσι ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να ξεχωρίζει την αντικειμενική πληροφόρηση από την υποκειμενική.

Top
Enable Notifications OK No thanks