-
Αρχική > Τοπικά νέα > Είδες η ΔΕΗ???(Του Δώρα θετή)

Είδες η ΔΕΗ???(Του Δώρα θετή)

Η κλασσική ατάκα του Γιάννη Γκιωνάκη από την δεκαετία του 1970 επιστρέφει για να περιγράψει την κωμικοτραγική

κατάσταση που βιώσαν δεκάδες χρήστες και αθλητές του κλειστού γυμναστηρίου Καστοριάς εχθές το απόγευμα!

Με μια λιτή ανακοίνωση λοιπόν, οι χρήστες του μοναδικού κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας ειδοποιούνταν ότι το ρεύμα έχει κοπεί λόγω απλήρωτων λογαριασμών του ιδιοκτήτη του, του νομικού προσώπου νεολαίας και αθλητισμού δηλαδή του Δήμου Καστοριάς.

Εν έτη 2018 λοιπόν στην Καστοριά, στο μοναδικό κλειστό της πόλης  όπου παίζουν ομάδες υψηλού επιπέδου και μάλιστα σε εθνικές κατηγορίες , χάρη στις θυσίες και ενέργειες μεμονωμένων ανθρώπων, το νομικό πρόσωπο του Δήμου δεν είναι σε θέση ούτε καν να πράξει το ελάχιστο αυτονόητο, όπως η πληρωμή της ΔΕΗ!

Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο κύριος Μυλωνάς Θεόδωρος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου και υπεύθυνος για την λειτουργία του γυμναστηρίου είναι υπάλληλος της ΔΕΗ, της υπηρεσίας δηλαδή που έκοψε το ρεύμα στο κλειστό!

Η νέα αυτή αποτυχία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανάλογων ντροπιαστικών εικόνων και αποτυχιών, ειδικά στον χώρο του αθλητισμού και των σταδίων. Και φυσικά οι ευθύνες βαραίνουν κυρίως τον κ Μυλωνά, που απλά δικαιολογείται με την κοινότυπη φράση “τι να κάνω, δώστε μου λεφτά για να τα κάνω” την ώρα που είναι πρόεδρος στο μοναδικό πλεονασματικό φορέα του Δήμου Καστοριάς.  Οι ευθύνες όμως βαραίνουν και τον ίδιο τον Δήμαρχο, που συνεχίζει να διατηρεί τον  κ. Μυλωνά στην ίδια θέση για 4 συναπτά έτη και ενώ τα αποτυχημένα παραδείγματα διοίκησης έχουν αυξηθεί, τόσο σε ένταση όσο και σε συχνότητα, πάρα πολύ έντονα.

Ας ελπίσουμε κάποιοι να ξυπνήσουν και να μην χρειαστεί να ξαναζήσουμε τέτοιες ντροπιαστικές εικόνες στην πόλη μας….

Top
Enable Notifications OK No thanks