-
Αρχική > Ελλάδα > Η “Θεά Τύχη” τους χαμογέλασε και έπιασαν το Τζόκερ (Δειτε που επεσαν τα δυο δελτία)

Η “Θεά Τύχη” τους χαμογέλασε και έπιασαν το Τζόκερ (Δειτε που επεσαν τα δυο δελτία)

 

Αυτό ήταν. Η πολυπόθητη κλήρωση του Τζόκερ η οποία και μοίραζε πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ, έγινε το βράδυ της Κυριακής και μετά από τζακ -ποτ η κληρωτίδα ανέδειξε δυο τυχερούς.

Η «Θεά Τύχη» τους χαμογέλασε, χαρίζοντας τους  απλόχερα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.688.154,38 ευρώ. Και τα δύο δελτία ήταν τυχαίας επιλογής που σημαίνει ότι οι υπερτυχεροί συμπλήρωσαν μόνοι τους μαγικούς αριθμούς και έπεσαν μέσα σε όλους. Αποτέλεσμα ήταν να αλλάξει η ζωή τους και να εξασφαλιστούν οικονομικά οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.Και οι δύο δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με τους ιδιοκτήτες των πρακτορείων τους. Αυτό αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών, πιθανότατα μέσω δικηγόρου που θα αναλάβει τα διαδικαστικά.

Τα τυχερά δελτία στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 1879ης κλήρωσης του Τζόκερ «έπεσαν» σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα και ευχή όλων είναι τα κέρδη να πάνε στις τσέπες ανθρώπων που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Επίσης, τρία τυχερά δελτία βρέθηκαν  στην 2η κατηγορία που κερδίζουν το ποσό των € 52.733,38 το καθένα.

 

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 18/01/2017 είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον.

tp://www.neakriti.gr/?page=

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks