-
Αρχική > Τοπικά νέα > Συγχαρητήριο μήνυμα από τον τομεάρχη τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Γκαλίτσα στο νέο-εκλεγέν πενταμελές συμβούλιο ΟΝΝΕΔ Καστοριάς.

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον τομεάρχη τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Γκαλίτσα στο νέο-εκλεγέν πενταμελές συμβούλιο ΟΝΝΕΔ Καστοριάς.

Μετά από τις Αρχαιρεσίες της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς, που πραγματοποιήθηκαν χθες 17 Ιανουαρίου, θα ήθελα να ευχηθώ και να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το νεοεκλεγέν  πενταμελές συμβούλιο!

Ειδικότερα θα ήθελα να ευχηθώ στον νέο Πρόεδρο της Δημ. Τοπ. ΟΝΝΕΔ Καστοριάς και συνεργάτη μου, κύριο Ψωμιάδη Δημήτριο, συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλος για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει, σε μια εποχή που η οικονομική κρίση βάλει περισσότερο τους νέους και οι περισσότεροι φεύγουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο.

Στον νέο Υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συνεργάτη μου, κύριο Σαραμπίνα Κωνσταντίνο, συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλος για τα νέα του καθήκοντα, σε μια τοπική κοινωνία που μαστίζεται από μεγάλα ποσοστά ανεργίας και κύριος στους νέους μας.

Στον νέο Υπεύθυνο Τύπου και Επικοινωνίας, κύριο Μαρόπουλο Αλέξανδρο, συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλος για τα νέα του καθήκοντα, σε μια περίοδο όπου ο τύπος και τα ΜΜΕ,  προσπαθείτε να χειραγωγηθούν και να φιμωθούν.

Συγχαρητήρια επίσης, στην νέα Υπεύθυνη Κινητοποίησης και Εκλογικής Ετοιμότητα, κυρία Πολυτίμη Μάνου για τα νέα της καθήκοντα και σιδεροκέφαλη, σε έναν τομέα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο μέσα στο 2018 αφού όπως όλα δείχνουν είναι το έτος που θα οδηγηθούμε μάλλον σε Βουλευτικές Εκλογές.

Και τέλος στον φίλο και νέο Υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού, κύριο Μιχάλη Κριτσιλίδη, συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλος στα νέα του καθήκοντα, που θα οδηγήσουν την οργάνωση ένα βήμα πιο πάνω σε ένα δύσκολο πολιτικό περιβάλλον που επικρατεί μέσα στην Ελλάδα της κρίσης!

Απευθύνω τα Θερμά μου συγχαρητήρια  σε όλους  σας  και εύχομαι όλοι μαζί ,με ενα κοινο στοχο  να εργαστούμε  σκληρά για να βοηθήσουμε με τις ιδέες μας, τις δράσεις  και τον πολιτικό μας λόγο, τους νέους του τόπου μας.

Θα είμαι κοντά και δίπλα σας σε ότι με χρειαστείτε και θα στηρίζω το δύσκολο έργο σας.

Καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση, Θεόδωρος Γκαλίτσας

Τομεάρχης Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΟΝΝΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks