-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σημαντικές συναντήσεις της ΟΝΝΕΔ με τους φορείς της περιοχής μας – Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Καστοριάς

Σημαντικές συναντήσεις της ΟΝΝΕΔ με τους φορείς της περιοχής μας – Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Καστοριάς

Σε μια σειρά επισκέψεων στους φορείς της περιοχής μας προχώρησε το τελευταίο διάστημα η ΟΝΝΕΔ Καστοριάς . Στόχος των σημαντικών αυτών επισκέψεων είναι να προσεγγίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινωνία και παράλληλα να εκφράσει τις αγωνίες για το μέλλον, αλλά και τις ελπίδες των νέων για ένα καλύτερο αύριο.

Σκοπός των επισκέψεων σύμφωνα με τον Τομεάρχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ Δυτικής Μακεδονίας,κ. Θεόδωρο Γκαλίτσα είναι η συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της , προκειμένου να συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας .

Εποικοδομητική  συζήτηση  για θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους της πόλης μας

Τον Μητροπολίτη Καστοριάςκ. Σεραφείμ  επισκέφτηκε σήμερα η ΟΝΝΕΔ, με τον οποίο είχε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση. Στην ατζέντα των συζητήσεων κυριάρχησε το θέμα της ονομασίας του γειτονικού κρατιδίου και της Ιστορικότητας του ονόματος της Μακεδονίας για τον Ελληνισμό. Φυσικά δεν παρέλειψαν να συζητήσουν και κάποια άλλα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους της πόλης μας και συγκεκριμένα την συμπόρευση των νέων ανθρώπων με την τοπική μας εκκλησία.

«Με μεγάλη ευλάβεια επισκεφτήκαμε σήμερα το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς, κ.κ Σεραφείμ έπειτα από την ανάληψη των νέων καθηκόντων μας στην ΟΝΝΕΔ, για να πάρουμε την ευχή και την ευλογία του. Συζητήσαμε σε ευχάριστο κλίμα για τα προβλήματα της εκκλησίας και των νέων ανθρώπων. Ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ. κ. Σεραφείμ μας καλοδέχτηκε με περίσσια πατρική στοργή και άκουσε με μεγάλη προσοχή τις ανησυχίες μας και τους προβληματισμούς και μάλιστα ευλόγησε το σοβαρό έργο που έχουμε αναλάβει, με την εκπροσώπηση των νέων του τόπου μας’’, δήλωσε μετά την επίσκεψη ο Τομεάρχης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ Δυτικής Μακεδονίας,κ. Θεόδωρος Γκαλίτσας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη συνάντηση παρευρέθηκαν , ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Δημ. Τοπ. ΟΝΝΕΔ Καστοριάς κ. Δημήτριος Ψωμιάδης, ο νεοεκλεγείς υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δημ. Τοπ. Καστοριάς κ Κωνσταντίνος Σαραμπίνας και ο υπεύθυνος Γραμματείας της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργος Τζιάρας .

Top
Enable Notifications OK No thanks