-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ενδιαφέρουσα και σημαντική η επιστημονική εκδήλωση του προοδευτικού συλλόγου(φωτογραφίες )

Ενδιαφέρουσα και σημαντική η επιστημονική εκδήλωση του προοδευτικού συλλόγου(φωτογραφίες )

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα συμπολιτριών μας, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε

.

.

χθες το απόγευμα στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας ο Προοδευτικός Σύλλογος κυρίων Καστοριάς.

. O Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς έχει ανεβάσει τα τελευταία χρόνια πολύ ψηλά τον πήχη στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχή μας Πέρα από τις φιλανθρωπικές του δράσεις ασχολείται και με την υγεία και την ομορφιά των Γυναικών.

 

Με αφορμή λοιπόν την ημέρα της Γυναίκας διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα την αρθρίτιδα , τα συμπτώματα και τις θεραπείες από την γιατρό ρευματολόγο και φίλη του Προοδευτικού την κυρία ΄Αννα Κανδύλη. Η κ. Επιστήμονας Κανδύλη μέσα από την τεκμηριωμένη ομιλία της ανέλυσε όλες τις πτυχές της νόσου, παράλληλα έδωσε και σε όλες τις παρευρισκόμενες τις απαντήσεις, ωστόσο δεν παρέλειψε να λύσει και  τις απορίες για τα συμπτώματα της νόσου που ταλαιπωρεί κυρίως γυναίκες .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  η βουλευτής της Ν.Δ κ. Μαρία Αντωνίου και ο γιατρός και τέως βουλευτής κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας.

 

Πρόεδρος του συλλόγου Νίνα Μπουρλή Καραμανίδου

Εξαιρετική η ρευματολόγος μας κυρία Άννα Κανδύλη,επικοινωνιακή και υπομονετική με όλες τις κυρίες που την βομβάρδιζαν με τις ερωτήσεις τους, πράγμα που έδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον των παρευρισκομένων καθώς και την επιτυχία της εκδήλωσής μας. Την ευχαριστούμε θερμά!!!

Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας ,την βουλευτή μας κυρία Μαρία Αντωνίου και τον πρώην βουλευτή μας κ. Ζήση Τζηκαλάγια που μας τίμησαν με την παρουσία τους . Ευχηθήκαμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις γυναίκες με υγεία πάνω απ όλα» .

Σας ευχαριστούμε !!! Το Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks