-
Αρχική > Τοπικά νέα > Saga Furs: Η δημοπρασία Μαρτίου 2018(φωτογραφικό υλικό)  

Saga Furs: Η δημοπρασία Μαρτίου 2018(φωτογραφικό υλικό)  

Οι πωλήσεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 7 και 13 Μαρτίου

 

 

 

Η δημοπρασία Μαρτίου της Saga Furs θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Fur Harvesters ώστε να σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία γουνοδερμάτων σε μία και μόνο βολική τοποθεσία. Οι πωλήσεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 7 και 13 Μαρτίου

στο Saga Furs Design Centre. Θα προσφέρεται μαζί με το Λαγουδάκι του Top Lot από τον Μάρτιο του 2018. Ο Lucky σηματοδοτεί το θάρρος, την φιλοδοξία, φέρνοντας αξιόπιστους συνεταίρους στις επιχειρήσεις σας και επιτυχία κατά το 2018.

100% Πιστοποιημένη συλλογή μινκ

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις τόσο των παγκόσμιων fashion brands όσο και των καταναλωτών, η Saga Furs στην δημοπρασία Μαρτίου θα προσφέρει 100% μινκ με την πιστοποίηση της Saga. Lots θα είναι διαθέσιμα με αρσενικά και θηλυκά μινκ σε White, Brown, Black και Mahogany. Είμαστε πολύ περήφανοι που προσφέρουμε αυτή την συλλογή, η οποία και αποδεικνύει την μακροπρόθεσμη δέσμευση της Saga Furs στην βιωσιμότητα.

Μια μοναδική προσφορά Πιστοποιημένων Αλεπούδων και Finnraccoon

Μια αποκλειστικά πιστοποιημένη συλλογή από ανώτερης ποιότητας αλεπούδες και Finnraccoon θα δημοπρατηθούν, μεταξύ αυτών 550,000 Blue Fox, 60,000 Blue Shadow Fox, 60,000 Blue Frost Fox, 40,000 Silver Fox, καθώς και 51,000 αποκλειστικά Saga Finnraccoon.

Η Καλύτερη συλλογή Άγριων γουνοδερμάτων και Karakul

Η Fur Harvesters βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει 430,000 από τα υψηλότερης ποιότητας άγρια γουνοδέρματα που διαθέτει. Η Saga Furs επίσης θα προσφέρει 150,000 Karakul.

Το Top Lot της Saga Furs γιορτάζει την χρονιά του Σκύλου

Προς τιμήν της Κινέζικης πρωτοχρονιάς και για να γιορτάσει την νέα χρονιά του σκύλου, η Saga Furs σας παρουσιάζει τον Lucky!

Ο Lucky είναι φτιαγμένος με το χέρι από τους ικανότερους κατασκευαστές και από τα καλύτερης ποιότητας γουνοδέρματα Pearl και Palomino Saga® mink στο Saga Furs Design Centre. Θα προσφέρεται μαζί με το Λαγουδάκι του Top Lot από τον Μάρτιο του 2018. Ο Lucky σηματοδοτεί το θάρρος, την φιλοδοξία, φέρνοντας αξιόπιστους συνεταίρους στις επιχειρήσεις σας και επιτυχία κατά το 2018.

Αναζητήστε τον Lucky όταν δημοπρατηθούν τα Top Lots σε Blue fox, Silver fox, θηλυκά Brown mink, και θηλυκά White mink.

Διεθνές Σεμινάριο Grading

Αυτή την χρονιά, η Saga Furs θα πραγματοποιήσει το International Grading Course 2018 από 12 έως 16 Μαρτίου. Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι το μόνο στο οποίο μπορεί κανείς να μάθει grading σύμφωνα με τα παραδοσιακά στάνταρ της Saga Furs, τα οποία θεωρούνται τα καλύτερα του κλάδου.

Το εντατικό πρόγραμμα παρέχει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να πάρουν μια βαθιά γνώση όλων των φάσεων του grading των Saga® Fox, Mink και Finnraccoon. Το σεμινάριο επίσης παρουσιάζει όλο το σύστημα δημοπράτησης. Τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά.

Saga Furs

Top
Enable Notifications OK No thanks