-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ξεκίνησε σήμερα το ανοιξιάτικο Μπαζάρ του συλλόγου Φιλόπτωχος Αδελφότητας Κυρίων Καστοριάς(φωτογραφίες )

Ξεκίνησε σήμερα το ανοιξιάτικο Μπαζάρ του συλλόγου Φιλόπτωχος Αδελφότητας Κυρίων Καστοριάς(φωτογραφίες )

     Με πασχαλινά στολίδια, διακοσμητικά, χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι, αλλά και παραδοσιακά εργόχειρα,

φωτογραφίες katoria 365.gr

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

πλημμύρισε από σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου  έως την  Κυριακή 18 Μαρτίου η αίθουσα  καταστήματος στο εμπορικό κέντρο Καστοριάς, με αφορμή το μπαζάρ που διοργανώνει  με επιτυχία ο σύλλογος φιλοπτώχου αδελφότητας κυρίων της πόλης μας.

                                                                 Πολύτιμη η δράση προσφοράς
Επρόκειτο για δώρα ψυχής, φτιαγμένα με πολύ μεράκι και φαντασία. Παραδοσιακά γλυκά και εργόχειρα, λαμπάδες με χειροποίητο κόσμημα, με πρωτότυπα και ευρηματικά σχέδια, κεραμικές κατασκευές, αλλά και πασχαλινά αβγά εμπνευσμένα από τα αρώματα και χρώματα της ανοιξιάτικης φύσης, πλημμυρισμένα όμως με τη βαθιά και ειλικρινή αγάπη της καρδιάς τους.  
«Στη σημερινή εποχή που οι άνεργοι αυξάνονται συνεχώς, που η φτώχεια χτυπά την πόρτα όλο και περισσότερων οικογενειών, η δράση προσφοράς γίνεται πιο πολύτιμη από κάθε άλλη φορά και το σημαντικότερο είναι ότι η κοινωνία της πόλης μας ανταποκρίνεται πάντα, ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει» δήλωσε,η πρόεδρος  κ. Καίτη Μιρκοπούλου ενώ τελειώνοντας δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στις κυρίες της πόλης μας, να στηρίξουν αυτή τους την προσπάθεια.  
Τέλος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  επισκεφτούν καθημερινά την έκθεση από τετάρτη έως Κυριακή και τις  ώρες  9π.μ έως 13.30 μ.μ.  και  το απόγευμα από 5μ.μ. έως τις 8.μμ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks