-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ελένη Τζήκα συγγραφέας:Όταν ένιωθα κάποια δυνατά συναισθήματα, έπαιρνα ένα μολύβι και έγραφα σ’ ένα απλό χαρτί(βίντεο)

Ελένη Τζήκα συγγραφέας:Όταν ένιωθα κάποια δυνατά συναισθήματα, έπαιρνα ένα μολύβι και έγραφα σ’ ένα απλό χαρτί(βίντεο)

Την Καστοριά επισκέφτηκε τις ημέρες των εορτών η γνωστή συγγραφέας που η καταγωγή της

είναι από την Καστοριά κ. Ελένη Τζήκα «Αγαπώ την Καστοριά, είναι η πατρίδα μου και θα ήθελα οι αγαπημένοι μου Καστοριανοί να με γνωρίσουν και να με αγκαλιάσουν», λέει χαρακτηριστικά.

Η κ. Τζήκα εδώ και  οκτώ  περίπου χρόνια ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων. Έχει γράψει πέντε βιβλία αποτυπώνοντας  όπως η ίδια μας εξομολογήθηκε τα συναισθήματα της. «  Όταν ένιωθα κάποια δυνατά συναισθήματα, έπαιρνα ένα μολύβι και έγραφα σ’ ένα απλό χαρτί οτιδήποτε σκεφτόμουν.  Αυτό με τον καιρό εξελίχθηκε σε κάτι πιο δυνατό».

Αναφορικά τώρα με τα βιβλία της το πρώτο έχει  τίτλο «διαδρομές  στο όνειρο» , το δεύτερο «Είπα να φύγω», το τρίτο «Ταξίδι» και το  τελευταίο έχει τίτλο «Νεφεληγερέτης έρωτας».

Η συγγραφέας ετοιμάζει και το  πέμπτο της βιβλίο , το οποίο είναι σε πεζό λόγο και θα τελειώσει περίπου σε ένα χρόνο. Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για ένα  διήγημα που σκέφτεται να το ονομάσει «Αετοκόριτσο» και εύχεται και αυτό να αγαπηθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα  βιβλία της κ.Τζήκα  στα δύο βιβλιοπωλεία, το ΑΛ-ΠΑ και το Φανάρι.

Aξίζει τέλος να αναφερθεί ότι η κ. Τζήκα είναι  μητέρα γνωστής επιχειρηματίας της πόλης μας της Σάντυ

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks