-
Αρχική > Τοπικά νέα > Την Καστοριά προτίμησαν φέτος οι επισκέπτες .Μεγάλη η πληρότητα στα καταλύματα

Την Καστοριά προτίμησαν φέτος οι επισκέπτες .Μεγάλη η πληρότητα στα καταλύματα

 

«Προσπαθούμε  στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες να κάνουμε της τιμές ελκυστικές

 

 Δώρα Κωτσοπούλου

80 % Η Πληρότητα Των Ξενοδοχείων στην Περιοχή Μας Για Τις Γιορτές Του Πάσχα

   Αντίθετα με όσα ισχυρίζεται ο λαός, οι περισσότεροι φαίνεται ότι προτιμούν πλέον για τις γιορτές του Πάσχα την πόλη και όχι το χωριό. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η κίνηση των ημερών και οι κρατήσεις που έχουν γίνει σε ξενοδοχεία της Καστοριάς  και της περιφέρειας. Τα καταλύματα της βυζαντινής αρχόντισσας είχαν πληρότητα που αγγίζει  το 70% me 80%.

Προς αυτή την κατεύθυνση συνέβαλαν και οι μειωμένες τιμές των καταλυμάτων με σκοπό να προσελκύσουν κόσμο , ένα γεγονός που  δίνει και μια γενικότερη αισιοδοξία για  την ανάκαμψη του κλάδου.

Ελκυστικό πακέτο προσφορών

«Προσπαθούμε  στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες να κάνουμε της τιμές ελκυστικές, ώστε να έρθει ο κόσμος στην Καστοριά. Οι περισσότεροι  μάλιστα  προχωρήσαμε σε προσιτές τιμές  . Πέρα όμως από αυτό, η Καστοριά είναι τουριστικός προορισμός και ο Έλληνας θέλει να έρθει στην  περιοχή μας, ώστε  να δει τις ομορφιές που έχει  πόλη μας», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ΤΣΑΜΗΣ, κ Γρηγόρης Τσάμης . Πάντως, όπως υποστήριξε  ο ίδιος, το προηγούμενο διάστημα  υπήρχε μεγάλη κινητικότητα, σε όλα τα ξενοδοχεία  της περιοχής λόγω εκδρομών των σχολείων.

Τέλος,  οι επισκέπτες σύμφωνα με τον  κ. Τσάμη προέρχονται επί το πλείστον από την Αθήνα, ήρθαν  την Μεγάλη Παρασκευή και αναναχώρησαν  την Τρίτη ημέρα του Πάσχα.

Top
Enable Notifications OK No thanks