-
Αρχική > Τοπικά νέα > Συνάντηση  με νέους της ΟΝΝΕΔ είχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης(φωτογραφίες )

Συνάντηση  με νέους της ΟΝΝΕΔ είχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης(φωτογραφίες )

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης  βρισκόταν σήμερα Παρασκευή 4 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του  είχε  την ευκαιρία να συναντηθεί με νέους, όπου είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που κύλησε σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα.

Οι Νέοι της ευρύτερης περιοχής άδραξαν την ευκαιρία  και συζήτησαν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας θέματα που ταλανίζουν την νέα γενιά  ενώ οι ερωτήσεις επικεντρώθηκαν κυρίως,  στο αύριο και στις κινήσεις  που θα  προχωρήσει  τόσο ο ίδιος, όσο  και η Νέα Δημοκρατία, μόλις βγει στην εξουσία.

Στην ατζέντα των θεμάτων κυριάρχησαν οι νευραλγικοί τομείς όπως της παιδείας της, επιχειρηματικότητας, φυσικά και ο πρωτογενής τομέας.

Η συζήτηση περιστράφηκε επίσης και στις επενδύσεις αλλά και τις  ενέργειες που πρόκειται να  γίνουν έτσι ώστε οι νέοι που έφυγαν στο εξωτερικό, να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα.

Παρών στην συνάντηση  των νέων με τον πρόεδρο της ΝΔ,  ήταν και ο συμπολίτης μας Τομεάρχης Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Θεόδωρος Γκαλίτσας, όπου  και συμμετείχε ενεργά  στην συζήτηση με ερωτήσεις πάνω στον πρωτογενή τομέα.

Ιδιαίτερα στάθηκε το γεγονός της  μεγάλης χαλαζόπτωσης που έπληττε εκείνη την ώρα τις περιοχές της Καστοριάς, στη δυσλειτουργία του ΕΛΓΑ,  καθώς επίσης και στο πως θα  στηριχτούν οι νέοι που  ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα!

 

Top
Enable Notifications OK No thanks