-
Αρχική > Τοπικά νέα > Βαρύτητα του επιμελητηρίου Καστοριάς στο εμπόριο και στον τουρισμό(φωτογραφίες )

Βαρύτητα του επιμελητηρίου Καστοριάς στο εμπόριο και στον τουρισμό(φωτογραφίες )

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα μεταξύ του Επιμελητηρίου Καστοριάς με εμπόρους της πόλης μας που συμμετείχαν στο late night shopping.

 

Διαφήμιση των εμπορικών μας επιχειρήσεων στην αγορά της γειτονικής Αλβανίας

Στο σύνολό τους οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν τη θερμή τους συμπαράσταση στο εγχείρημα της δράσης late night shopping , που είχε ως σκοπό την προσέλκυση των εμπορικών επισκεπτών της διεθνούς έκθεσης γούνας Καστοριάς προς τον εμπορικό κόσμο της πόλης.

 

Μέσα από την διαλογική συζήτηση που ακολούθησε κατατέθηκαν εποικοδομητικές προτάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή του. Επίσης συζητήθηκαν και προτάσεις από την μεριά των έμπορων για τη διασύνδεση του Εμπορικού κόσμου της Καστοριάς ειδικότερα με τη γούνα και τον τουρισμό.

Από τη μεριά του Επιμελητηρίου ανακοινώθηκε στις εμπορικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο late night shopping ότι θα δημιουργήσει για αυτές την ψηφιακή τους παρουσία, μέσω της νέας προωθητικής εφαρμογής του Επιμελητηρίου Καστοριάς η οποία θα παρουσιάσει σύντομα και η θα έχει ως κύριο σκοπό την προώθηση, και διαφήμιση τους.

Πέρα όμως από αυτό από το παράλληλα  έγινε πρόταση για οργανωμένη προώθηση και διαφήμιση των εμπορικών μας επιχειρήσεων στην αγορά της γειτονικής Αλβανίας. Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τους συμμετέχοντες και ανανεώθηκε το ραντεβού σε σύντομο χρονικό διάστημα

 

Top
Enable Notifications OK No thanks