-
Αρχική > Τοπικά νέα > Κραυγή αγωνίας και προβληματισμού μιας μάνας: Πότε επιτέλους θα ενδιαφερθεί ο δήμος; (φωτογραφίες)

Κραυγή αγωνίας και προβληματισμού μιας μάνας: Πότε επιτέλους θα ενδιαφερθεί ο δήμος; (φωτογραφίες)

Μητέρα παιδιού με αυτισμό ξεσπά δημόσια με την αδιαφορία που επιδεικνύει ο Δήμος σε ζητήματα καθημερινότητας όπως την κοπή χόρτων σε παιδικές χαρές, στερώντας από τα παιδιά το θεμελιώδες δικαίωμα στο παιχνίδι.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Μια παιδική χαρά γεμάτη χόρτα που στερεί από τα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μείνουν παιδιά, μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε σαν κοινωνία. Η παιδική χαρά μοιάζει επικίνδυνη, απροσπέλαστη, άχαρη και μόνο ο ευαίσθητος παππούς σαν απομηχανής θεός λυτρώνει την εγγονή του.

Παρατίθενται τα λεγόμενα της μητέρας:

Παιδική χαρά στις παλιές εργατικές κατοικίες….πριν κ μετά!!!Από έναν παππού που απλά του ζήτησαν τα εγγόνια του να παίξουν στις κούνιες..αλλά πως????Βλέπετε το κοριτσάκι με τα ρόζ???Είναι ένα 11χρονο κορίτσι με αυτισμό που περιμένει να κόψει ο παππούς τα χόρτα για να παίξει.Περιμένοντας βοηθούσε κ τον παππού όσο μπορούσε και του έκανε παρέα!!Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί οι παππούδες!!!”

 

      

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks