-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ο ακριβής αριθμός καταστημάτων που έκλεισε στο Νομό Καστοριάς με πρωταθλήτρια την οδό μητροπόλεως(έρευνα φώτο )

Ο ακριβής αριθμός καταστημάτων που έκλεισε στο Νομό Καστοριάς με πρωταθλήτρια την οδό μητροπόλεως(έρευνα φώτο )

Εξαιρετικά δυσάρεστα ήταν τα αποτελέσματα μίας πρόχειρης έρευνας στην οποία προχώρησαν οι

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

    Εγκατάλειψη αντικρίζει όποιος ρίξει το βλέμμα του στην Οδό Μητροπόλεως. Ένας από τους πιο εμπορικούς δρόμους, που άλλοτε έσφυζε από ζωή αφού ήταν το ιστορικό κέντρο της πόλης, σήμερα δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα παραπάνω από ερημιά, οικονομικά προβλήματα, εγκατάλειψη και υποχρεώσεις.

Εξαιρετικά δυσάρεστα ήταν τα αποτελέσματα μίας πρόχειρης έρευνας στην οποία προχώρησαν οι Ενεργοί Πολίτες Καστοριάς αναφορικά με τα καταστήματα της Καστοριάς. Σύμφωνα με αυτά, σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 150 καταστήματα στην πόλη, τα οποία έβαλαν …λουκέτο, με …πρωταθλήτρια την οδό Μητροπόλεως, όπου καταγράφηκαν 55 κλειστά καταστήματα. Ακολουθούν η οδός Γράμμου με 12, η πλατεία Βαν Φλητ με 14, η 11ης Νοεμβρίου με 7, η Ορεστείων με 10, η Αγίου Αθανασίου με 8, η μεγάλου Αλεξάνδρου με 11, η λεωφόρος Κύκνων και Αθανασίου διάκου με 12, και πολλά αλλά.
«Αμέτρητα δυστυχώς είναι και τα διαμερίσματα τα οποία παραμένουν ξενοίκιαστα. Αλλά οι ιδιόκτητες τους καλούνται να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και όχι μόνο», σχολιάζουν οι Ενεργοί Πολίτες.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks