-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μπαράζ διαρρήξεων σε Δενδροχώρι και Απόσκεπο(ρεπορτάζ)

Μπαράζ διαρρήξεων σε Δενδροχώρι και Απόσκεπο(ρεπορτάζ)

Σαν να μην έφταναν τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά διακίνησης ναρκωτικών – και πολύ συχνά μεγάλων ποσοτήτων – τελευταία οι Αστυνομικοί της Καστοριάς  

έρχονται αντιμέτωποι και με άλλα περιστατικά   παραβατικότητας που λαμβάνουν  χώρα στην περιοχή μας. .
Πρόκειται για μια νέα πραγματικότητα, που τείνει να γίνει κι αυτή δυστυχώς σύνηθες φαινόμενο για την περιοχή μας.

 Δυο περιστατικά διάρρηξης έλαβαν  χώρα την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή μας το ένα στο Δενδροχώρι όπου επιτήδειοι μπήκαν στο  σπίτι από το παράθυρο  αφού πρώτα έκοψαν την σίτα , μάλιστα ο ιδιοκτήτης ήταν μέσα και  κοιμόταν πήραν τα κλειδιά από το γιλέκο του  και τη  συνέχεια έκλεψαν το  φορτηγό που ήταν παρκαρισμένο στην αυλή του σπιτιού.

Το καλό σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι το φορτηγό μετά από μερικές ήμερες βρέθηκε παρατημένο στη Σιάτιστα .

 Το Δεύτερο περιστατικό  έλαβε χώρα στον Απόσκεπο και το παράδοξο είναι ότι  στο συγκεκριμένο σπίτι οι ληστές  μπούκαραν  για δεύτερη φορά και στην πρώτη και την δεύτερη έσπασαν με μένος τα παντζούρια και στη συνέχεια τα  παράθυρα και μπήκαν μέσα όπου και  προέβησαν σε μεγάλες ζημιές,  καθότι δεν βρήκαν τίποτα το σημαντικό να πάρουν  αφού το σπίτι δεν κατοικείται ωστόσο οι ζημιές που έκαναν είναι ανυπολόγιστες.

Πάντως η  παραβατικότητα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, σε μια περίοδο που γενικά η χώρα μας βρίσκεται σε κοινωνική αναταραχή, σε συνδυασμό και με την φτώχεια και την ανέχεια που πλήττει μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Οι Αστυνομικές Αρχές της  Καστοριάς βρίσκονται επί ποδός υπερβάλλοντας εαυτόν τις πιο πολλές φορές, με τα λιγοστά μέσα και το προσωπικό που διαθέτουν, αφού τα περιστατικά ληστειών, κλοπών, λαθρομετανάστευσης, διακίνησης ναρκωτικών, κλεμμένων Ι.Χ. (μέχρι και παράνομης ξυλείας στα σύνορα!) βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη!

https://www.google.com/search?q φωτογραφία

Top
Enable Notifications OK No thanks