Κάνετε ειδική διατροφή; Κι όμως μπορείτε να απολαύσετε μπράουνις με καρύδια και στέβια, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη και χωρίς τύψεις!
Εκτέλεση
Για τα μπράουνις με καρύδια, κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη βανίλια.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη μισή σοκολάτα με το βούτυρο. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα. Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά με το γλυκαντικό, να αφρατέψουν 3΄-4΄. Προσθέτουμε την χλιαρή, λιωμένη σοκολάτα και συνεχίζουμε το χτύπημα στο μίξερ για 1΄. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, το αλεύρι, τα καρύδια και τα υπόλοιπα κομμάτια σοκολάτας.
Βουτυρώνουμε και στρώνουμε λαδόκολλα σε μία φόρμα δαχτυλίδι 25 εκ. Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς C στις αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα για 40΄. Αφήνουμε να κρυώσει το γλυκό τουλάχιστον 1 ώρα (αλλιώς θα τρέχει το μείγμα υγρό).
πηγή: www.argiro.gr