-
Αρχική > Πολιτισμός > Σχολή χορού Αναστασίας Δεληγιάννη: 16 παιδιά προταθήκαν από την επιτροπή να κατέβουν σε διαγωνισμό(φωτογραφίες)

Σχολή χορού Αναστασίας Δεληγιάννη: 16 παιδιά προταθήκαν από την επιτροπή να κατέβουν σε διαγωνισμό(φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες με  μεγάλη επιτυχία από την  σχολή χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη οι εξετάσεις του ρώσικου χορευτικού συστήματος Vaganova.

Στην διάρκεια των εξετάσεων παρουσιάστηκε  από τα παιδιά που φοιτούν στη σχολή η  ύλη που διδάχτηκαν  στην διάρκεια φοίτησης τους μια  τεχνική δύσκολη που απαιτεί τεράστια  υπομονή, επιμονή και πειθαρχία  έτσι ώστε να εκτελέσουν τις ασκήσεις με αρμονία συγχρονισμό και χορευτικότητα.

Οι  απαιτήσεις όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια της σχολής  κ. Αναστασία Δεληγιάννη  μεγάλες  ωστόσο το αποτέλεσμα τους  αποζημίωσε ακόμα μια φορά, αφού τα παιδιά πέρασαν σε όλα τα levels , σε μπαλέτο ,σύγχρονο χορό και ρεπερτόριο με πολύ υψηλές βαθμολογίες!!!

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια τα  μέλη τις επιτροπής ενθουσιάστηκαν με τη δουλειά των παιδιών και για όλη την προσπάθεια που γίνεται στην σχολή. «Δεν πρέπει να  ξεχνάμε ότι η επαρχία έχει πολλές δυσκολίες, διότι δεν υπάρχουν τα κατάλληλα εφόδια…Παρ΄΄ ολα αυτά με σκληρή δουλειά τα καταφέρνουμε», δήλωσε η ίδια , «.Με επιβράβευσαν για την δουλειά μου και την αφοσίωση μου στην τέχνη του χορού και τουλάχιστον 16 παιδιά προτάθηκαν από την επιτροπή να κατέβουν σε διαγωνισμό  για  άλλη μια φορά είμαι υπερήφανη», πρόσθεσε με έκδηλη την ικανοποίηση της  για το αποτελέσματα.

Αξίζει να αναφερθεί  ότι τα μέλη της επιτροπής  απαρτίζονται από αξιόλογους  δασκάλους ,χορευτές  ,χορογράφους και μουσικούς  με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό και με μεγάλη εμπειρία

Είναι  οι εξής :

Αλέξανδρος Χατζιάρας,Σουλιώτη Αγγελική,Αγγελος Χατζής και Erric Nour.

Ομάδα απίστευτης πειθαρχίας, ένας θαυμαστός κόσμος που ανταγωνίζεται το χτες και προκαλεί το αύριο, είναι με λίγα λόγια η ομάδα της σχολής χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks