Αγαπημένη συνταγή από την κεντρική Πελοπόννησο.
Εκτέλεση
Για το κατσικάκι φρικασέ, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας απ’ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το αφήνουμε να μαραθεί για λίγα λεπτά και να γίνει διάφανο.
Μισοσκεπάζουμε το κρέας με νερό, κλείνουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε το φαγητό για 1 ώρα με 1 ώρα και 15 λεπτά έως ότου μαλακώσει το κατσικάκι. Στο μεταξύ, ζεματάμε τα χόρτα και το μαρούλι σε κατσαρόλα με βραστό νερό. Τα βγάζουμε σε κρύο νερό.
Τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στο κρέας (που είναι σχεδόν έτοιμο) μαζί με το δεματάκι άνηθου. Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για λίγα λεπτά. (Τα χόρτα πρέπει να μείνουν τρυφερά).
Χτυπάμε το αυγολέμονο και αυγοκόβουμε το φαγητό. Αφαιρούμε το δεματάκι άνηθου και σερβίρουμε.
πηγή: Www.argiro.gr