-
Αρχική > Πολιτισμός > Κέρδισε τις εντυπώσεις το 2ο Fashion Gala στην ΕΔΗΚΑ και πήρε το εισιτήριο για νέες επιδείξεις(φωτογραφίες )

Κέρδισε τις εντυπώσεις το 2ο Fashion Gala στην ΕΔΗΚΑ και πήρε το εισιτήριο για νέες επιδείξεις(φωτογραφίες )

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν  λίγο στην κατάμεστη αίθουσα της ΕΔΗΚΑ το 2ο Fashion Gala του Καστοριανού δημιουργού Παναγιώτη Ιντζίδη.

  Στην διάρκεια του μεγάλου  γεγονότος του καλοκαιριού που το τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου επώνυμων και ανωνύμων συναντήθηκαν  η δημιουργία, η ποιότητα και  το στυλ.

Αναδείχτηκαν από τα  εντυπωσιακά μοντέλα η καλύτερη ποιότητα υφασμάτων και γουνοδερμάτων, ένας πυρήνας έμπνευσης και δημιουργίας  του  δικού μας δημιουργού. Διαχρονικές τάσεις συναντήθηκαν  με τις πιο εκκεντρικές διαθέσεις.

Η κομψότητα επαναπροσδιορίστηκε με τους πιο ανατρεπτικούς τρόπους, ενώ ένα νέο στιλ θριάμβευσε μέσα από τις ποιοτικές και καινοτόμες δημιουργίες. που μόνο ο δικός μας ΠΑΝΑΣ ξέρει  να υλοποίει που ομολογουμένως  εντυπωσίασαν  το πλήθος των παρευρισκομένων που τις  χειροκρότησε με  πάθος

 Φανερά ικανοποιημένος ο δημιουργός του καταπληκτικού  αυτού γκέλα ευχαρίστησε τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του.

Αύριο θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την επίδειξη

Top
Enable Notifications OK No thanks