-
Αρχική > Διεθνή > Την παρακολουθούσε στην τηλεόραση και κατάλαβε ότι έχει όγκο!

Την παρακολουθούσε στην τηλεόραση και κατάλαβε ότι έχει όγκο!

Πως ένας παρατηρητικός χειρουργός κατάφερε να σώσει την 32χρονη πρώην καρκινοπαθή μέσω Facebook

Το έμπειρο μάτι ενός χειρουργού αλλά και η επιμονή του στάθηκαν σωτήρια για τη ζωή της 32χρονης Nicole McGuinness, από την Βόρεια Καρολίνα.

Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που ο χειρουργός – ωτορινολαρυγγολόγος από τη Νέα Υόρκη, δρ. Erich Voigt, παρακολουθούσε την εκπομπή «Hunt Bargain Hunt», όταν παρατήρησε ένα μικρό εξόγκωμα στον λαιμό της Nicole, που συμμετείχε στην εκπομπή. Τότε όμως δεν γνώριζε καμία πληροφορία για εκείνη, εν είχε ακούσει ούτε το όνομα της στην εκπομπή. Αμέσως κινητοποιήθηκε μέσω Facebook

. Ανάρτησε ένα κομμάτι της εκπομπής που απεικόνιζε τη γυναίκα και ζήτησε από τους φίλους του αν ήξεραν πώς θα μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί της. “Παρακολουθώ τηλεοπτική εκπομπή και παρατηρώ ότι αυτή η γυναίκα έχει μια μάζα θυρεοειδούς στο αριστερό μέρος του λαιμού της.

Χρειάζεται ένα υπερηχογράφημα και βιοψία”, έγραψε. “Αναρωτιέμαι αν το ξέρει και ελπίζω ότι ο όγκος να είναι καλοήθης”. Error loading player: No playable sources found Κατάφερε να εντοπίσει την 32χρονη Nicole McGuinness και την συμβούλευσε να κάνει υπερηχογράφημα και βιοψία στον όγκο.

Παρόλο που είχε ήδη επιβιώσει από καρκίνο του εγκεφάλου, οι γιατροί της McGuinness δεν είχαν παρατηρήσει το εξόγκωμα στον λαιμό της. Πήγε να δει έναν ειδικό και τελικά διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς! «Είναι απλά ένα θαύμα, κατά τη γνώμη μου, που είδε αυτό στην τηλεόραση», δήλωσε η McGuinness στο ABC News. «Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι.» …

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/tin-par

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks