-
Αρχική > Τοπικά νέα > Επιμελητήριο Καστοριάς :Καστοριανές επιχειρήσεις να εκθέσουν τα προϊόντα τους στο  Εκθεσιακό Κέντρο  Κοίλων

Επιμελητήριο Καστοριάς :Καστοριανές επιχειρήσεις να εκθέσουν τα προϊόντα τους στο  Εκθεσιακό Κέντρο  Κοίλων

 Σε μια  σημαντική επιχειρηματική δράση  που θα πραγματοποιηθεί στο  Εκθεσιακό Κέντρο  Κοίλων Κοζάνης, και γίνεται με τη  συνδρομή της,

ΑΝΚΟ και των Επιμελητηρίων της Δυτικής Μακεδονίας, προσανατολίζεται  το Επιμελητήριο Καστοριάς

Δώρα Κωτσοπούλου

 Σκοπός αυτής της εκδήλωσης που θα λάβει χώρα στο διάστημα  3 – 6 Οκτωβρίου, όπως δήλωσε  ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας κ. Παναγιώτης Κώττας,  είναι η συνεργασία και η επαφή   μεταξύ της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, των  Εμπορικών Ακολούθων και των επιχειρηματιών της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τονίζοντας πως (Τα Επιμελητήρια αποτελούν τις αντένες  έτσι ώστε να συγκεντρώσουμε τις επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν, να παρευρεθούν στις συναντήσεις με τους Εμπορικούς και Οικονομικούς Ακολούθους.

Οι συναντήσεις  επισήμανε ο κ. Καραταγλίδης έχουν να κάνουν με τη διερεύνηση των δυνατοτήτων που έχει η κάθε επιχειρήση έτσι ώστε να μπορέσουν να συνεργαστούν με εταιρείες του εξωτερικού».

Εν κατακλείδι οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν συναντήσεις θα πρέπει να πληρούν τουλάχιστον ένα από τα κάτωθι κριτήρια:

Επιχειρήσεις με εξωστρεφή προσανατολισμό σε διεθνείς αγορές (πάνω από το 5% των εσόδων τους προέρχεται από το εξωτερικό)

Επιχειρήσεις με καινοτόμα προϊόντα που αναζητούν επενδυτή

Επιχειρήσεις με επενδυτικά σχέδια ύψους άνω των 2 εκ. ευρώ.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks