Όλοι αγαπάνε τις μπάρες αλλά και τη γεύση από ινδική καρύδα. Μια πικάντικη εκδοχή, για spicy γευστικό τσιμπολόγημα από σπίτι
Εκτέλεση
Για τις μπάρες με ινδική καρύδα και σοκολάτα, βάζουμε την κομματιασμένη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Περιχύνουμε με το ζαχαρούχο γάλα. Αφήνουμε το μείγμα να λιώσει και να πυκνώσει, λίγα λεπτά. Μόλις λιώσει η σοκολάτα το αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε την ινδική καρύδα, το μοσχοκάρυδο, την κανέλα, τη βανίλια και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά. Το μείγμα θα σφίξει αρκετά.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε μικρό βουτυρωμένο ταψάκι ή στη μακρόστενη φόρμα του κέικ κι αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Στρώνουμε την επιφάνεια με κουτάλι. Αφήνουμε να κρυώσει καλά ώστε να μπορούμε να το κόψουμε σε κομμάτια (περίπου 2 ώρες και 30΄).
Τραβώντας τη λαδόκολλα το αναποδογυρίζουμε πάνω σε ξύλο κοπής. Με κοφτερό μαχαίρι το κόβουμε σε μπουκιές. Βγαίνουν γύρω στα 30 κομμάτια.
πηγή: www.argiro.gr