-
Αρχική > Ελλάδα > Αυτός είναι ο ορθοπεδικός που κατηγορείται ότι έβαλε δολοφόνους να «φάνε» την Λαγούδη Για πρώτη φορά! Όλη η Ελλάδα είναι Σοκαρισμένη!

Αυτός είναι ο ορθοπεδικός που κατηγορείται ότι έβαλε δολοφόνους να «φάνε» την Λαγούδη Για πρώτη φορά! Όλη η Ελλάδα είναι Σοκαρισμένη!

Πρόκειται για έναν άντρα που είχε και στο παρελθόν πολλές κατακτήσεις σε γυναίκες. Μπόν βιβέρ, αθλητικός και με μεγάλη ανάγκη στο να κάνει αυτό που λέμε στην «αργκό»…

ζωάρα ο 50χρονος γιατρός και πρώην σύντροφος της Ειρήνη Λαγούδη βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης.

Κι αυτό διότι προσωποποιήθηκε σε βάρος του η δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Σας τα έγραφα πρίν απο έναν μήνα και επιβεβαιώθηκα πλήρως. Έγραφα τότε ότι θα υπάρξουν συνταρακτικές εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Εννέα μήνες μετά τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας μέσα στο αυτοκίνητό της στη Μυρτιά Τριχωνίδας… ο ασκός άνοιξε.

Δύο εβδομάδες μετά τις διώξεις που είχε ασκήσει κατ’ αγνώστων, ο εισαγγελέας Αγρινίου προσωποποίησε τις κατηγορίες εναντίον του ορθοπεδικού για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία και σύσταση συμμορίας.

Μαθαίνω πώς ο γιατρός, αναμένεται να κληθεί τις επόμενες ώρες για κατάθεση από την ανακρίτρια Αγρινίου.

Πολύ πιθανόν μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται.

Σύμφωνα με την δίωξη ο λειτουργός του Ιπποκράτη κατηγορείται ότι έβαλε έναν ή περισσότερους να δολοφονήσουν την άτυχη μητέρα τριών παιδιών!

//www.nassos
Top
Enable Notifications OK No thanks